• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tertemiz chicco polly mama sandalyesi ve baby2 go Proton bebek arabası

nurshen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
22
0
86
Hatay
Arkadaşlar makinem olmadığı için şu an resimlerini çekip yükleyemiyorum fakat arzu edildiği takdirde eşimin cep telefonu ile çeker yüklerim ürünlerin resimlerini..Mama sandalyemiz ve bebek arabamız 2 yıl çok az kullanıldı zaten aracım olduğu için bebek arabamızı kapalı alanlarda kullandık genellikle.. çift kılıflı ve çift tepsili mama sandalyemiz hala yepyeni ve tertemiz duruyor.bebek arabamızda aynı şekilde..4 e katlanan bebek arabamız 5.4 kilo ağırlığında olup dünyanın en hafif bebek arabaları sınıfındadır. rengi ve modeli açısından temsili resimlerini ekliyorum

$baby_2_go_bebek_arabasi_mavi_pusetler.webp $Mama-Sandalyesi-Chicco-Polly-Cift-Kilifli-SAFARI__56671217_0.webp

BABY2GO PROTON BEBEK ARABASI:180 TL

CHİCCO POLLY ÇİFT KILIFLI MAMA SANDALYESİ:165 TL

lutfen ben ıstıyorum ama cok zaman gecmıs hala elımde de nlur o maama sandalyesını bıturlu bulamadım bana hemen ulaş

Back
X