Terzi kendi döküğünü.

Yeri gelmişken söylesem mi diye düşündüm daha üye olmadan sizin konunuz vardı uzunca bir konu, hamilelik ve sonraki rahatsızlıklar hakkında, o güne kadarki annelik hakkındaki tüm yargılarım tepe taklak oldu. Daha mı iyi daha mı kötü oldu tartışılır benim için tabi de, bazen durgun suyu bulandırmak iyi oluyor insan için. Umut ışığı oluyor bir yerde bu zorlukların üstesinden gelebilmiş, feraha erebilmiş bir insan varsa, kestirip atmak yerine başka bir şekilde mücadele de mümkün diye.

Ben seviyorum bdv'yi, ne kadar yardımcı olabildiğimiz tartışılır konu sahiplerine ama tanımasan bile başkaları için sevinme, üzülme bazen sinirlenme duygularını harekete geçirebiliyorum, işleyen demir pas tutmaz diye düz bakıyorum olaya ama terzi ve sökük konusunda konu sahibi haklısın, burada da yorumu yazıp başka bir konuya geçtiğin anda bile gerçek hayattaki dert ertesi gün de orda, bir sonraki gün de. Ya başka yere bakmayı alışkanlık haline getireceksin ya da dizin sıyrıldığında yaranı güzelce sardığına kendini inandırdıp evden çıkıp sokağa oynamaya geri döneceksin. Öteki türlü olmuyor. Acılar gece çözüldüğünden yara hep sızlıyor, ona yapacak bir şey yok, ne yazık ki.
yazdığınız ilgimi çekti hangi konum acaba?

Aynen öyle
Annemin telefonu hala duruyor telefonumda, watss up dan görüyorum numarayı başka biri almış, silemiyorum, elim gitmiyor. Kedimin mama kabı hala başucumda, her sabah uyanınca ilk iş onu açıyorum, çok çırpındım hala zor geliyor. Allah'tan gelene amenna denir bizde ama bunu yüreğine anlatmak çok zor, asla isyan etmiyorum ama dolmuyor boşluklar
neden bilmiyorum çok etkiledi bu mesajın beni
bende nereye dokundu da bu kadar etkiledi, çözemiyorum belki de üzerine gidip duygumla yüzleşmeye cesaretsizim
kendi sesimi duyacak kadar ağlayasım var
nedense çok yoğunlaştım ben

Son düzenleme:
neden bilmiyorum çok etkiledi bu mesajın beni
bende nereye dokundu da bu kadar etkiledi, çözemiyorum belki de üzerine gidip duygumla yüzleşmeye cesaretsizim
kendi sesimi duyacak kadar ağlayasım var
nedense çok yoğunlaştım ben

Ağlamak bazen çok iyi geliyor, içindeki yük hafifliyor sanki
Bir dene belki yüzleşme zamanı gelmiştir, üzmek istemedim kimseyi, kıyamam sana =(

Ağlamak bazen çok iyi geliyor, içindeki yük hafifliyor sanki
Bir dene belki yüzleşme zamanı gelmiştir, üzmek istemedim kimseyi, kıyamam sana =(
yazınca güzel yüzleşiyor insan bilirsin belki
her cümle bir sonraki cümlenin başlığı gibi olabiliyor bazen
duygu defteri kendi içinde çözümlemeler yapmak için faydalı ama kaçıyorum işte..

bazen yazdıklarımız kelebek etkisi misali kalpten kalbe ulaşıyor onarıyor bozuyor gülümsetiyor
insanın içindeki duyguyu bırakırken diğer insanda başka duygular uyandırıyor olması güzel şey

Back
X