- Emoji Skoru
- 693
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi chiatohumu
-
Bi ben flörtöz olamadım nasıl oluyosun kız banada taktik ver dhhdhyine ben ve yine muhteşem konularımla merhaba:d
ben 25 yaşında bir seneyi aşkındır kamuda görev yapıyorum. flörtöz biri olsam da ilişkiye dönmedi son 2 senedir flörtlerim. kimisi beni istemiyor ilişki anlamında kimisini de ben.
olduğum birimde benden yaşça büyük, sevdiğim bir abi var. kendisi ile memleketlerimiz yakın, gerçekten abi gibi davranıyor asla art niyet sezmiyorum. dün bana kendisi evlenmeyi düşünüyor musun diye sordu, bende düzgün bir insan olursa tabi ama tanıyıp sevdikten sonra dedim. bana başka bir kamu kurumunda olan birinden bahsetti. aynı şehirde. yaşını, fotoğrafını, nereli olduğunu vs. sizi uygun buluyorum istersen ona da söylerim dedi. bende olur ama hemen değil biraz zaman ver dedim. neyse ben evde bu kişinin ismini vs almıştım instadan bakayım dedim, bingo!
birkaç ay önce bu kişi bana istek atmıştı, profil fotoğrafından tanıdım. şimdi sorum şu. bu adam herkese mi istek atıyordu da denk geldim yoksa birimdeki abi benden bahsetti de o kendi şansını mı denemek istedi yoksa beni herhangi bir yerde görüp mü ekledi. bunu direkt aracı abiye sormak istemiyorum ancak abi söylediğinde de görüşmek ister sanırım benimle. ben herkesi ekleyen biriyle görüşmek istemem tabii ki. ayy bana bi yardım edin
yanii fena değil dhshsjsBence seni görüp beğendi.insta yoluyla iletişim kurmak istedi.sen kabul etmeyince de birini aracı yaptı.
Bu arada sen onu beğendin mi peki?
ahshsjs ayy genel olarak iletişimi yüksek bir insanım, her girdiğim ortamda arkadaşlarım olur bu sebeple flört etmek isteyenler de çekinmez terslememden. saygılı bi şekilde konuşuruz ama sonunda olmazBi ben flörtöz olamadım nasıl oluyosun kız banada taktik ver dhhdhmuhtemelen abi söylemiştir yada ortak arkadaşınız varsa denk gelip istekte atmıştır.Çocuğun tipini beğenip elektrik aldıysan bi şans verebilirsin
bana bu bakış açısı biraz saçma geliyor açıkçası birini instagramdan eklemek evlenme teklifi etmek değil ki neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim. aranıyor gibi düşünüyorsan da bekar birinin aranması bence gayet normal artık her şeyin sosyal medyadan döndüğü bu devirde. insanlar beğendiği tanımadığı kişilere istek atabilir ve tanışabilir bundan doğal ne var ki. yani öyle olsa bile bu durumu bu kadar umursamamalısınben herkesi ekleyen biriyle görüşmek istemem tabii ki.
Bence ortak arkadaşlardan görüp tanışmak istemiştir. Ortak arkadaşa sormuştur, kim ws diye bahsetmiş olabilir. Benim de bir iş arkadaşım başka arkadaşımı görüp istek atmıştı. Öyle olmuştur muhtemelen.yine ben ve yine muhteşem konularımla merhaba:d
ben 25 yaşında bir seneyi aşkındır kamuda görev yapıyorum. flörtöz biri olsam da ilişkiye dönmedi son 2 senedir flörtlerim. kimisi beni istemiyor ilişki anlamında kimisini de ben.
olduğum birimde benden yaşça büyük, sevdiğim bir abi var. kendisi ile memleketlerimiz yakın, gerçekten abi gibi davranıyor asla art niyet sezmiyorum. dün bana kendisi evlenmeyi düşünüyor musun diye sordu, bende düzgün bir insan olursa tabi ama tanıyıp sevdikten sonra dedim. bana başka bir kamu kurumunda olan birinden bahsetti. aynı şehirde. yaşını, fotoğrafını, nereli olduğunu vs. sizi uygun buluyorum istersen ona da söylerim dedi. bende olur ama hemen değil biraz zaman ver dedim. neyse ben evde bu kişinin ismini vs almıştım instadan bakayım dedim, bingo!
birkaç ay önce bu kişi bana istek atmıştı, profil fotoğrafından tanıdım. şimdi sorum şu. bu adam herkese mi istek atıyordu da denk geldim yoksa birimdeki abi benden bahsetti de o kendi şansını mı denemek istedi yoksa beni herhangi bir yerde görüp mü ekledi. bunu direkt aracı abiye sormak istemiyorum ancak abi söylediğinde de görüşmek ister sanırım benimle. ben herkesi ekleyen biriyle görüşmek istemem tabii ki. ayy bana bi yardım edin
yahu ne alakası var, yüz yüze görüp nasıl biri olduğunu bildiğim insanlarla belli bir tanışıklık sonrası flört etmek ile rastgele seri şekilde birilerini eklemek aynı şey mi?iyi de açıkça ben flörtözüm diyorsun. sonra herkesi ekleyen biriyle olmam diyorsun. senin gibi olmakta problem mi var? ya adamların da öyle olma ihtimalini göze alacaksın ya da sen öyle olmayacaksın yani. çelişkili. onun dışında planlıdır.
tam 2. mesajı yazıyordumyahu ne alakası var, yüz yüze görüp nasıl biri olduğunu bildiğim insanlarla belli bir tanışıklık sonrası flört etmek ile rastgele seri şekilde birilerini eklemek aynı şey mi?
Abla hemen mi olur dedinyine ben ve yine muhteşem konularımla merhaba:d
Valla içinizden geçtiği gibi davranın. Kader denilen bir şey var belki evleneceğiniz insandır. Bende bekarken aşırı flörtözdüm kaşımın gözümün ayrı oynadığı zamanlar olmuşturyine ben ve yine muhteşem konularımla merhaba:d
shsjsjks valla ben mezun olduğum günden beri (takribi 4 senedir) yalnız yaşıyorum. bi şeyleri tek başıma halletmekten her şeyi göğüslemekten de çok sıkıldım. güvendiğim bir insanın önerdiği birine de naz çekmeyi doğru bulmuyorum. sonucunda bekarım ve karşı tarafa taktik yapacak herhangi bir durum yok. beğenilmezse next aşık değiliz sonuçta:)Abla hemen mi olur dedin
Adamın biri biri var seni tanıstırayım diyince ac gibi hemen olur denmez yani
25 yasında hic denmez