Herhangi bir flörtleşme olmadı diye düşünüyorum. Sadece ben de sosyal medyadan birbirimizi takipliyorduk. Sonrasında sildim sanırım hatırlamıyorum bile. Ama çok huzursuzum, hoşlandığım kişiye durumu anlatsam belki hakkımda düşüncelerinin değişmesinden korkuyorum. Anlatmasam da içim rahat etmiyor. AnlatıpArkadaşınızla kesin flörtleştimi bu kişi? Eğer öyleyse, nerde nasıl tanıştığınızı anlatın ve X boşanma aşamasında mı? Arkadaşımla flörtleşip numarasını istemiştide merak ettim.. Diyin.
E ne var bunda ozaman? Ortada birşey yokken bu kadar huzursuzluk neden? İçiniz neden rahat etmiyor? Sevdiğiniz adama bahsetmekten korkuyorsunuz da neden? Hem tam olarak neyden bahsedeceksiniz ozaman? Senin eniştenin kardeşi arkadaşımla konuşup numaraları değiştirdiler. Eh ne var bunda? diyecek. Zaten sevgilinizin tam olarak ne yapmasını istiyorsunuz ki?!Herhangi bir flörtleşme olmadı diye düşünüyorum. Sadece ben de sosyal medyadan birbirimizi takipliyorduk. Sonrasında sildim sanırım hatırlamıyorum bile. Ama çok huzursuzum, hoşlandığım kişiye durumu anlatsam belki hakkımda düşüncelerinin değişmesinden korkuyorum. Anlatmasam da içim rahat etmiyor. Anlatıp
İlerde yüzüme vurmasından korkuyorum
Kişi evliymiş ve bizde arkadaşımla beraber bu durumu bilmeden yemeğe gitmişiz. Hiç hoş bir durum olmamış, beni rahatsız eden kısım insanların düşüncelerinin değişecek olmasıE ne var bunda ozaman? Ortada birşey yokken bu kadar huzursuzluk neden? İçiniz neden rahat etmiyor? Sevdiğiniz adama bahsetmekten korkuyorsunuz da neden? Hem tam olarak neyden bahsedeceksiniz ozaman? Senin eniştenin kardeşi arkadaşımla konuşup numaraları değiştirdiler. Eh ne var bunda? diyecek. Zaten sevgilinizin tam olarak ne yapmasını istiyorsunuz ki?!
Ay ne alakası var ya adamın evli olduğunu bile bile gitmişsin gibi suçlu piskolojisine giriyorsun kendine gel kürden utanması gereken o adam. Bu tavırlarla tabiki ezilen sen olursun. Bence erkek arkadaşına x i tanıyorum arkadaşıma asılmıştı ve bekar olduğunu söyleyerek filört etmişti aynı ortamda bulunduk evli olduğunu görünce şok oldum bu nasıl bir kişilik senin düşüncen ne bu konuda? Yoksa sana göre normal mi de sen onu açıklama yapmak zorunda hissettirKişi evliymiş ve bizde arkadaşımla beraber bu durumu bilmeden yemeğe gitmişiz. Hiç hoş bir durum olmamış, beni rahatsız eden kısım insanların düşüncelerinin değişecek olması
Görüştüğüm kişi zaTen TürkGörüştüğün kişi Türk olsaydı huzursuzluk hissetmen normal derdim ama yabancılar takıyorlar mı böyle şeylere?
bence en sağlıklısı anlatmak derim bu konular da olduğu gibi ben de benzer durum yaşamıştım yani saklansamı saklanmasamı daha iyi olur dediğimiz türden ve düşününce anlatmanın daha etik olacağı kanısına vardım ,sizin evli olduğunu bilme gibi bir durumunuz olmamış bence paylaşın insanların yanlış düşünecekleri bir şey yok bun daKızlar selam
Bir kaç yıl önce eğitim dolayısıyla bir arkadaşımla beraber İspanyaya gitmiştim. Orada bir restorantta 2 kişiyle tanışmıştık. Daha doğrusu yanımdaki arkadaşım sohbet ediyordu derken numaralarını verdiler birbirlerine..Çocuklar yabancıydı. Sonrasında arkadaşım tanıştığımız kişilerin Türk mutfağını merak ediyorlar beni yalnız birakma beraber bir Türk restorantına gidelim dedi. Onu kırmamak adına kabul ettim. Ama orada da çok sohbete katılmadım. Tanımadığım kişilerle çok samimi olamıyorum.
Bu durumdan 2 hafta sonra ise biriyle tanışmıştım ve birbirimizden etkilenmiştik. O da ispanya da yaşıyordu ama ablası dişında ailesi Türkiye de idi. Ablası ve eniştesiyle beni tanistirmisti. Tabi bir iki ay sonra ben Tr döndüm.
Sosyal medyadan rastladım ki restorantta tanıştiğimiz cocuk meğerse benim hoşlandiğim kisinin eniştesinin kardeşiymiş ve adam evliymiş! Bunu görünce şok geçirdim. Koskoca ülkede böylesine bir tesadüf sinirimi bozdu. Ve hoşlandiğim kişi (duygularımız karşılıklı ve ciddi) Tr geldi ve görüşeceğiz. İçim hiç rahat değil, diğer cocukla herhangi bir bağım veya samimi bir arkadaşlığım olmadı ama içim hiç rahat etmiyor. Bir şeyler olursa illaki o adamla denk geleceğiz! Ve beni tanıyacaktır utanmaz! Bu durumu sizce görüştüğüm kişiye anlatmalı mıyım? Anlattığımda da kendimi berbat hissedeceğim. Aksi taktirde onunla da bağımı koparmak istiyorum her ne kadar etkilensemde.. Kafam çok çok karışık.. önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Teşekkür ederim. Ben de bu durumu paylaşmayı düşünüyorum. Oturup yemek yedik başbaşa bile değildik üstelik. Sonrasında herhangi bir iletişim olmadi.bence en sağlıklısı anlatmak derim bu konular da olduğu gibi ben de benzer durum yaşamıştım yani saklansamı saklanmasamı daha iyi olur dediğimiz türden ve düşününce anlatmanın daha etik olacağı kanısına vardım ,sizin evli olduğunu bilme gibi bir durumunuz olmamış bence paylaşın insanların yanlış düşünecekleri bir şey yok bun da
Hiç konuşmadım derken elbette sohbet ettim. Endişelendiğim kısım onun evli olması ve onu ben anlattığımda her yeni taniştiginla yemeğe mi gidiyorsun algisinin oluşturması. Belkide o benim kadar sorun etmeyecektirEksik biseyler var sanki anlatamadığıniz arkadaşınızın hatrına yemeğe giitmenizde ne gibi bir sakınca olabilir üstelik hic konuşmadım samimi olmadım diyorsunuz ama korkudan hoşlandığınız cocukla bile bağınızı koparmak istiyorsunuz... Icinizin rahat etmemesi için biseyler olmuş olmalı... Üzgünüm ama yazdıklarınizdan çıkan sonuç bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?