• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Tese ameliyatı sonrası

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

handygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
2
0
86
Antalya
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Benim eşimde azosperm. Geçen hafta tese ameliyatı oldu. Hormonları ve kromozomları normal ancak tese ile sperm bulunamadı. Yıkıldık zor günler geçiriyoruz. alternatif tedavi yöntemlerini deneyeceğiz.

Arkadaşlar şunu sormak istiyorum. eşim ameliyattan sonra testislerinin sağ tarafta ve üst üste olduğunu söylüyor bu normal midir. bir müddet sonra düzelirmi çok tedirgin olduk.

lütfen bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsun.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Benim eşimde azosperm. Geçen hafta tese ameliyatı oldu. Hormonları ve kromozomları normal ancak tese ile sperm bulunamadı. Yıkıldık zor günler geçiriyoruz. alternatif tedavi yöntemlerini deneyeceğiz.

Arkadaşlar şunu sormak istiyorum. eşim ameliyattan sonra testislerinin sağ tarafta ve üst üste olduğunu söylüyor bu normal midir. bir müddet sonra düzelirmi çok tedirgin olduk.

Hoşgeldin aramıza, gerçi ben de yeni sayılırım bu forumu yaklaşık bir haftadır takip ediyorum. Tese de sperm bulunamadığı zaman bütün ümitler tükeniyor mu? Yani bir süre sonra tekrarlama şansı yok mu acaba?

Hoşgeldin aramıza, gerçi ben de yeni sayılırım bu forumu yaklaşık bir haftadır takip ediyorum. Tese de sperm bulunamadığı zaman bütün ümitler tükeniyor mu? Yani bir süre sonra tekrarlama şansı yok mu acaba?
2. kez micro teseyi doktorlar önermiyorlar bizde tese olduk. 2.olalımmı diye araştırdık ama genelde 1. de sperm cıkışı olmayınca sahası yok

msjınızı gördüm çok üzüldüm. bizdnı dertten muzdaribiz. eşim ankarada ünlü bi doktora ameliyat oldu. yaklaşık iki ay önce. sperm çıkmadı . şu anda hormon tedavisi görüyorz . ama doktor çok ümit verici konuştu.bu ay renkli ultrasonla sperm varmı diye tekrar bakacaklar. bi gelişme olursa sizi bilgilendiririm şimdiden geçmiş olsun

hiç merak etmeyin benim eşimdede yumurtalıklar tek tarafta duruyor bu çok normalmiş herhangi bir sorun teşkil etmiyormuş

Arkadaslar bizde tesemiz olumsuz doktor prooxed plus tedavisine başladı nedir bilmiyorum ama 6ay sonra tekrar tese olacak

Back
X