Erkek İnfertilitesi Tese de sperm bulunmazsa

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
A life hakkında çok iyi yorumlar okudum. Biz de bu süreçteyiz açıkçası. Şimdi sizin bu yorumlarınızı okuyunca soru işareti oldu kafamda. Olunlu tecrübeleri olanlar yazarsa süper olur.
Karisik işler varmış bende duydum… kimsenin bulamadığı spermi onlar buluyor, ve sözde dolu verdikleri tüpler aslında boş oluyomus… Allah korumus bizi de gerçekten, çünkü yazın 3 kere aradık, numara bıraktık arasınlar diye asla aramadılar

Merhaba bişey sormak istiyorum alife hastanesi tüp bebek bölümü 2 kez kapatılmış öyle diyorlar doktorların çoğu bu doğru mu ? Birde sıkıntılı işler vs dönüyormuş A life hastanesinde Mesut tül semte sertyel hakkında şaştık kaldık valla hiç bi merkez ordan gelen örnekler değerlendirmeye almıyorlarmış
Doğru mu bu bilgi bizde o hastaneye gidiyoruz da kötüyse bırakalım

Doğru mu bu bilgi bizde o hastaneye gidiyoruz da kötüyse bırakalım
Valla doktorlar söylüyor kendi grupları varmış sadece oradan ilerliyormuş herkes madem bu kadar kimsenin bulamadığını buluyorlar neden haber konusu olmuyor diyorlar doktorlar

A life hakkında çok iyi yorumlar okudum. Biz de bu süreçteyiz açıkçası. Şimdi sizin bu yorumlarınızı okuyunca soru işareti oldu kafamda. Olunlu tecrübeleri olanlar yazarsa süper olur.
Muayene için gitmeyin de sperm testi vermeye gidin önce bi. Bence

Eşim a life da sperm testi verdi tek tük sperm çıktı baska bi merkezde sperm testi verdi çıkmadı mesela neden diye düşünüyorum a life hangi doktora sorsam uzak dur diyor hiç yokmu a life giden memnun kalan gebe kalan

Eşim a life da sperm testi verdi tek tük sperm çıktı baska bi merkezde sperm testi verdi çıkmadı mesela neden diye düşünüyorum a life hangi doktora sorsam uzak dur diyor hiç yokmu a life giden memnun kalan gebe kalan
Merhaba Mesut tül e gidiyoruz 1 defa gittik henüz iğne ve hap verdi henüz bir sonuca ulaşamadık daha 2 ay oldu . Siz araştırdınız mı ?

Merhaba Mesut tül e gidiyoruz 1 defa gittik henüz iğne ve hap verdi henüz bir sonuca ulaşamadık daha 2 ay oldu . Siz araştırdınız mı ?
Biz ilk gittiğimizde sd3 tü şimdi tek tük sperm çıkışları oluyor ama nasıldır bilemem merak ediyorum alifeda gebe kalan varmı

Karisik işler varmış bende duydum… kimsenin bulamadığı spermi onlar buluyor, ve sözde dolu verdikleri tüpler aslında boş oluyomus… Allah korumus bizi de gerçekten, çünkü yazın 3 kere aradık, numara bıraktık arasınlar diye asla aramadılar
Evet bende bunları duydum doktorlardan ve 2 krizde kapatılmış öncesinden alife Semra sertyel

Biz ilk gittiğimizde sd3 tü şimdi tek tük sperm çıkışları oluyor ama nasıldır bilemem merak ediyorum alifeda gebe kalan varmı
Onların gördüğü sperm olmayan seviyeleri alife dışında görebilen yada bulabilen yok nasıl oluyor acaba

Back
X