Iyi günler arkadaşlar esimde azospermi var 2 sene sebebini araştırmakla geçti genetik testinde 21. Kromozom delesyonu var volkan bey sperm çıkışıyla alakalı olmayacağını söyledi normal tüp bebeğe başladık eşim tese ameliyatı oldu sperm çıkmadı ve bize tese öncesi hiç bir tedavi uygulanmadı direk tese olacaksin dedi araştırmalarımda celalettin peru önce tedavi son çare ameliyat diyor ona başlamayı düşünüyoruz yeni ameliyat oldu hemen mi başlasak biraz beklesek mi? ayrıca genel olarak fiyatlar ne durumda ?
Arkadaşım yardımcı olucaktır size, Celalettin hoca ile alakalı. Benim diyeceğim ise, tedavi yapmadan tese nasıl yapıldı aklım almıyor. Öncesinde ne konuşuldu sperm çıkmayınca acıklaması nasıl oldu acaba ?
Sperm çıkmadı dedi direk simdi parça almış patolojiye gönderildi kök hücreye bakacakmış daha da bize başka merkezlere başvurmayın bekleyin diyor 2 senede bir kontrole gel dedi benim anladığım oyalıyor celalettin hoca hakkında araştırma yaptım ümit verici mesajlar gördüm umudumuz vardır insallah
2 senedir bir kontrole gelin nedir yahu! Asla gitmeyin. Orada da oyalanmayın.. Etiketlediğim arkadaşım Celalettin hocaya gidiyor, müsait olduğu zamanda geri dönüş yapacaktır. Eşinüz tam anlamıyla iyileşmeden herhangi bi işlem (Ameliyat-operasyon) olacağını sanmıyorum, eşinizin durumu nasıl?
Biz suan bahçeci Bülent Erol’a gidiyoruz. Benim eşimde de tıkanıklığa bağlı azosperm var. Bülent Bey, tedavi yapmadan tese olmaz, hatta tese en son işlem, aşama aşama giderek ne yapacağımıza bakıcaz demişti. Forumda tedavisiz tese olan çok kişi var maalesef. Tabi bunlar bizlerin degil, doktorların suçları. Dogru şekilde işlerini icra edemedikleri için. Bi sonuç uğruna inanıp güvenip hemen başlıyoruz. Çok çok geçmiş olsun, insallah en kısa zamanda eşiniz toparlar.
amin, her isteyip çaba gösterene rabbim nasip etsin
2 aylık bi ilaç tedavisi verdi, Eylül sonunda sperm testi yaptırıp tekrar muayeneye gidicez. Eğer düşünürseniz sizde Bülent hocadan Ücretsiz öngörüşme yaparak, konuşup Doktor seciminizi yapabilirsiniz. Hemde diğer taraftan Celalettin hoca ile de görüşmüş olup kararınızı ona göre verirsiniz
Sperm çıkmadı dedi direk simdi parça almış patolojiye gönderildi kök hücreye bakacakmış daha da bize başka merkezlere başvurmayın bekleyin diyor 2 senede bir kontrole gel dedi benim anladığım oyalıyor celalettin hoca hakkında araştırma yaptım ümit verici mesajlar gördüm umudumuz vardır insallah
Günaydın teseyi nerde yaptırdınız cok acımasızlar
Birde delasyon hangisinde var a b c d? Genetik sorunların tedavisinede bakıyor celalettin hoca. Kimseyi çevirmez şuan Virüs nedeniyle klinikte değil bence 2Ay bekleyin hem hoca gelmiş olur hem siz dinlenmiş olursunuz
Günaydın teseyi nerde yaptırdınız cok acımasızlar
Birde delasyon hangisinde var a b c d? Genetik sorunların tedavisinede bakıyor celalettin hoca. Kimseyi çevirmez şuan Virüs nedeniyle klinikte değil bence 2Ay bekleyin hem hoca gelmiş olur hem siz dinlenmiş olursunuz
amin, her isteyip çaba gösterene rabbim nasip etsin
2 aylık bi ilaç tedavisi verdi, Eylül sonunda sperm testi yaptırıp tekrar muayeneye gidicez. Eğer düşünürseniz sizde Bülent hocadan Ücretsiz öngörüşme yaparak, konuşup Doktor seciminizi yapabilirsiniz. Hemde diğer taraftan Celalettin hoca ile de görüşmüş olup kararınızı ona göre verirsiniz
Merhaba, biz yeni Bülent erol başladık şimdilik tesler yapılıyor. Eşim azospermi ama bütün testleri normal işimiz biraz zor. Sizin durumlar nasıl? Sonuç alabildiniz mi?