teseittür abiye alışverişi

BerilinAnnesi

bi beştaşım bile yok
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
610
4
46
İstanbul
Kızlar. tesettür abiye alışverişi için hangi semtlere baksam nerelerde özgün bişeyler bulurum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar. tesettür abiye alışverişi için hangi semtlere baksam nerelerde özgün bişeyler bulurum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım Fatih ve Ümraniyeyi tek geçerim bu konuda... Ben ümraniyede oturuyordum alışverişte hiç zorlanmadım wella var orda çok şık abiyeler bulabilirsin ben begenmiştim muhteşem birşeydi..Armine ninde eşarp ve elbiseeri çok güzel genelde armneden alırım kıyafetleri ama abiye arıyorsan WElla ya bir uğra derim.. :109:

arkadaşlar teşekkürler ilgilendiğiniz için.wella hiç aklıma gelmemişti oysa nişanlığım da wellaydı. armine de yeni sezonu henüz indirmemişti gittiğimde. Ümraniye için aklınızda varsa eğer bi cadde ismi vs. söyleyebilir misiniz?

wella ümraniye alemdağ caddesinde, zaten oranın en merkezi yeri ... iyi alışverişler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…