Teşekkür ederdimmm belki...

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
Teşk ederim kocacım olacak adam bana hayatın acımasız çetin taraflarını tattırdığın için..teşekkür ederim bitmek bilmez inatların psikolojik baskıların ve diretmelerin zorlamaların için..ailemde ailem demelerin onlarsız beni kabul etmemelerin görmezden gelmelerin yok saymaların cezaların ödüllerin için....onlarla iyisem prenses gibi davranıp kötüysem yerin dibinde bir külkedisi yaptığın ve farketmeyerek o küçük beyninle aslında onları benden daha çok soğuttuğun için..ruhumu onurumu gururumu yıprattığın için teşekkür ederim....aklın fikrinin maddiyattta parada pulda olduğu,parayla sevgini bile satın alacağını düşünerek kişiliğimi bozduğun için..bir kere güleryüz göstermeyip hep işin doğrultusunda bencilce davranıp beni kendimi kullanılmış bir paçavra hissettirdiğin için...çok yordun beni çok üzdün çok yıprattın aynalara küstüm sayende ruhum yaşlandı..gözlerimin altı mosmor mutsuzluğumun kanıtı gibi...sanki çok değil bir kaç sene önce dahamı mutluydum diye sorgulamak..sorgulamak..güvensizlik ve çelişkiler içinde yaşamak...yaşamak..ama senin içkin kumarın karı kızın yokya öpüp başıma koymalıyım seni nede olsa kadınım ben..çaresiz..ümitsiz..vede sahipsiz..en acısıda bu sahipsiz..yaşlanmak..ömrüm aldığım her nefes her an korkutur oldu beni..sana sadece teşekkür eder gibi davrancam bu hayatta ama ama yaptığın zulümler için öbür tarafta ayrı teşekkürlerim olacak..teşekkürler...

Vede gözümden akan durmak bilmeyen..donuk gözyaşlarım ve yaşlı gözlerim için teşekkürler...

Aciya baglanmak gibi bir psikopatlik mi bizimkisi.. Mutlu tek bir an bile yok belki artik ama ardina bakmadan gitmesi cok zor dimi? Biz kadinlar aciya karsi bu kadar gucluyken, cekip gitmede neden bu kadar gucsuzuz?

İnsallah arinirsin bir an once mutsuzluga olan bagindan arkadasim..

merhaba malesef bütün kadınların ortak dertleri bunlar hayat mı acımasız bizmi oyunu kuralına göre oynayamıyoruz anlamadım gitti ya kendini mutlu edeceksin yada başkalarını seçim senin ben yıllarca başkalarını mutlu etmek için ugraştım durdum baktımki hiç faydası yok aksine benden çok şeyler götürüyor şimdi kimseye zülüm etmeden sadece kendimi düşünüyorum çünki ben herkezden daha degerliyim hayatta herkezi bulabilirim ama kendimi kaybedersem asla bulamayacagım

Vede gözümden akan durmak bilmeyen..donuk gözyaşlarım ve yaşlı gözlerim için teşekkürler...

seni aglatan hiçkimse o gözyaşının bir damlasına layık degildir unutma ben kadınların mutsuz olup acı çekmelerine dayanamıyorum yeter yıllardır ezildikleri

merhaba malesef bütün kadınların ortak dertleri bunlar hayat mı acımasız bizmi oyunu kuralına göre oynayamıyoruz anlamadım gitti ya kendini mutlu edeceksin yada başkalarını seçim senin ben yıllarca başkalarını mutlu etmek için ugraştım durdum baktımki hiç faydası yok aksine benden çok şeyler götürüyor şimdi kimseye zülüm etmeden sadece kendimi düşünüyorum çünki ben herkezden daha degerliyim hayatta herkezi bulabilirim ama kendimi kaybedersem asla bulamayacagım

oyun oynasaydım kurallarına göre oynardım..ama reddediyorum aile denilen neyse artık onun içinde bir figüran olmayı..zaten kaybettiğim noktada bu..

aciya baglanmak gibi bir psikopatlik mi bizimkisi.. Mutlu tek bir an bile yok belki artik ama ardina bakmadan gitmesi cok zor dimi? Biz kadinlar aciya karsi bu kadar gucluyken, cekip gitmede neden bu kadar gucsuzuz?

Insallah arinirsin bir an once mutsuzluga olan bagindan arkadasim..

mutsuzluğa olan bağımlılık...bu benimki sevda değil...

aşırı baglılık ve kopamamak birde yıllarca verilen yanlış egitim toplum baskısı üff ne çok şeyle başediyoruz aslında

çok doğru söylemişsin cnm en uzak mesafe 2 kafa arasındaki mesafedir aslında eşim yanımdayken bile değil aslında çünkü biz gerçekten anlaşamıyorum nerdeyse her konuda...yoruldum anlaşmak istiyosam susyorum öyle anlaşıyoruz konuşuyosam anlaşamıyoruz bir insan hep doğru biride hep yanlış düşün artık...

çok doğru söylemişsin cnm en uzak mesafe 2 kafa arasındaki mesafedir aslında eşim yanımdayken bile değil aslında çünkü biz gerçekten anlaşamıyorum nerdeyse her konuda...yoruldum anlaşmak istiyosam susyorum öyle anlaşıyoruz konuşuyosam anlaşamıyoruz bir insan hep doğru biride hep yanlış düşün artık...

aradaki ipler koptumu artık iyi söylese bile küfür eder gibi gelir insana oysa il evlendiginde insan herşeyi nasılda toz pembe görür keşke herşey o ilk günki gibi olabilse allah kimsenin yuvasında huzursuzluk vermesin dünyanın en zor şeyi

kardeşim hayat çok acımasız ama bizde bir o kadar güçlüyüz dünya sadece eşin üzerine kurulu degil onun dışındada bir hayat var mutluluk veya mutsuzlugunu ona baglama derdin ne kadar büyük olursa olsun derdinde büyük rabbin var kederlerini üzüntülerini gecenin karanlıgına göm yüregine sabah güneşi öyle dogsun ki bütün acıları kederleri silsin için huzur mutluluk dolsun gözlerinden akan yaşlarda sadece mutluluktan olsun allaha emanetsin iyi geceler

Psikolojik baskıyı uygulayan adam neden yıpranıyor ki ben onu anlamadım. :44:

hiç de yıpranmaz arkadaşım, aynen katılıyorum... olan baskı görene ve çocuklara olur...
EXCADA bu acı çekme merakı nedir , çözüm belli , ipi çekeceksin o kadar.Herşeyini hiç değmez birine emanet edip onun hıyanetlerini izlemek neden?

niye bu ısrar? :44:
baba evinde mutluydum daha mutlu olacağımı bildiğim için evlendim mutlu olmazsam boşanırım yani,sadece eşimi artık sevmemem bile yeter boşanmak için kaldı ki sen bi dünya şey yazmışsın, Allah sabır versin demicem sabır vermesin sabrın taşsın ve yoluna bak mutlu ol

hayat o kadar kısa ki bizde bu hayata bir kere geliyoruz neden kendini mutsuzluğa mahkum ediyosun ki...

en büyük hapishane nedir biliyormusun etraf ne der düşüncesi..

etraf senin mutsuzluğunu biliyor mu o dört duvar arasında sen yaşıyosun etrafı çevreyi düşünürsen bu hayatta asla mutlu olamazsın..

biz kadınlar çok güçlüyüz aslında yeter ki yapabileceklerimizin farkına varalım hiç bir şey için mecbur değilsin unutma....

Back
X