Teşk ederim kocacım olacak adam bana hayatın acımasız çetin taraflarını tattırdığın için..teşekkür ederim bitmek bilmez inatların psikolojik baskıların ve diretmelerin zorlamaların için..ailemde ailem demelerin onlarsız beni kabul etmemelerin görmezden gelmelerin yok saymaların cezaların ödüllerin için....onlarla iyisem prenses gibi davranıp kötüysem yerin dibinde bir külkedisi yaptığın ve farketmeyerek o küçük beyninle aslında onları benden daha çok soğuttuğun için..ruhumu onurumu gururumu yıprattığın için teşekkür ederim....aklın fikrinin maddiyattta parada pulda olduğu,parayla sevgini bile satın alacağını düşünerek kişiliğimi bozduğun için..bir kere güleryüz göstermeyip hep işin doğrultusunda bencilce davranıp beni kendimi kullanılmış bir paçavra hissettirdiğin için...çok yordun beni çok üzdün çok yıprattın aynalara küstüm sayende ruhum yaşlandı..gözlerimin altı mosmor mutsuzluğumun kanıtı gibi...sanki çok değil bir kaç sene önce dahamı mutluydum diye sorgulamak..sorgulamak..güvensizlik ve çelişkiler içinde yaşamak...yaşamak..ama senin içkin kumarın karı kızın yokya öpüp başıma koymalıyım seni nede olsa kadınım ben..çaresiz..ümitsiz..vede sahipsiz..en acısıda bu sahipsiz..yaşlanmak..ömrüm aldığım her nefes her an korkutur oldu beni..sana sadece teşekkür eder gibi davrancam bu hayatta ama ama yaptığın zulümler için öbür tarafta ayrı teşekkürlerim olacak..teşekkürler...