• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür mesajı

kucukmavi93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2018
6
2
1
32
Konumu bilmeyenler vardır belki sevgilim beni bi anda bıraktı çok tartışmalarımız oldu vs . Demiştim akıl almak istemiştim. Fikir beyan eden destek olmaya çalışanlara çok teşekkür ederim . Bugün kendi ağzı ile itiraf etti yüz defa görüşme diye uyardıgım kız ile ilişkisi varmış 2 haftadır . Ama bunu bile tam anlamıyla söyleyecek yüreği yok onunla bizim için konuşuyorum ikimizin intikamını almak için aramızı bozdu diyor. Benden büyükler tecrübelerinden biliyordur ama yaşı benden küçük olan kardeşlerime söyleyeyim inanın 2 senede o kadar çok güven verdi ki bana bi kızla yakalasam bile inanamazdım ama gördümki olabiliyormuş . Kimseye sonsuz güvenmeyin, kimse masum değil. Benimle aynı şeyleri yaşamış olan kişiler varsa da hikayelerini dinlemek birbirimize destek olmak da isterim çünkü hiç basit bir süreç değil.

Konumu bilmeyenler vardır belki sevgilim beni bi anda bıraktı çok tartışmalarımız oldu vs . Demiştim akıl almak istemiştim. Fikir beyan eden destek olmaya çalışanlara çok teşekkür ederim . Bugün kendi ağzı ile itiraf etti yüz defa görüşme diye uyardıgım kız ile ilişkisi varmış 2 haftadır . Ama bunu bile tam anlamıyla söyleyecek yüreği yok onunla bizim için konuşuyorum ikimizin intikamını almak için aramızı bozdu diyor. Benden büyükler tecrübelerinden biliyordur ama yaşı benden küçük olan kardeşlerime söyleyeyim inanın 2 senede o kadar çok güven verdi ki bana bi kızla yakalasam bile inanamazdım ama gördümki olabiliyormuş . Kimseye sonsuz güvenmeyin, kimse masum değil. Benimle aynı şeyleri yaşamış olan kişiler varsa da hikayelerini dinlemek birbirimize destek olmak da isterim çünkü hiç basit bir süreç değil.

Ben de benzer şeyi yaşadım daha yeni bir haftadır işin içinden çıkmaya çalışıyorum... Bana kendimi çok iyi hissettiriyordu özel olduğumu beraber dil okulu planı falan yapıyordu ailesine söylüyodu arkadaşlarıyla tanışıyodum her şey harikaydı ve görmeniz lazım bakışlar ses kayıtları mesajlar her şey olağanüstü asla beklemezdim.. Çocuk bi memlekete gitti orda çok mutsuz ailesiyle arası bozuk bir anda konuşmayı kesti bir önceki gece seni seviyorum diye ses kaydı atan çocuk 4 gün konuşmadık bugün yazdım (ki çok defa da yazdım boşluktayım yalnız kalmak istiyorum dedi) şimdi çok sinirliyim konuşmayalım senle sevgi yoktu yalan söyledim o... çocukluğu yaptım ve itiraf ediyorum geçiştirdim sorun yok diyerek günlerce konuşmak istersen sonra konuşalım dedi ben şok oldum....... O kadar gerçekti ki ben bu kadar gerizekalı olamam herhalde diye kendimi yedim bitirdim. Balık burcu bu arada..

Back