Canım benim ne kadar güzel bir kalbin var, ailen seni çok güzel yetiştirmiş. Ancak bir hadis var tam kelimesi kelimesine bilmiyorum ama "haksızlığa karşı susanx dilsiz şeytandır", dinimizde hak yememek kadar hakkını yedirmemek te var. Annelerimiz çoğu şeye susmuş, sabretmiş, belki yetiştiriliş tarzı belki çaresizlikten. Ama inan benim sabrım yok, zaten çok ağır eğitim hayatı geçiriyoruz, sonra işe girme süreci, çalışıyoruz, üstüne klasik kayınvalide kahrı çekemiyoruz. Neden çünkü annelerimiz kadar sade bir hayat yaşamıyoruz, para kazanıyoruz, güçlüyüz. Ben hiç kimsenin iyilikle düzeldiğini görmedim, kötülere iyi davranırsan daha da cesaret alır, üzerine gelir durduramazsın. Ben ne zaman resti çektim, yeter dedim bizimkiler duruldu, yoksa hediye almakla, güzel sözle, iyilikle kimse yola gelmiyor. Ben şimdi çağırdıklarında gidersem lutfetmiş oluyorum, eskiden hizmetçiydim hanımefendiliğe terfi ettim, kim ne derse desin herkesin anladığı bir dil var ve anlaşmak için o dili konuşmak zorundasın. Ben de KK'nün kötüsüyüm.