teselli....

caseyyy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
40
15
13
mrb arkadaşlar : Daha önce birlikteliğimin bitiş sebebini yazmıştım fakat noktalama işaretlerinden yoksun ve bi o kadarda uzundu :)

3 hafta önce beraberliğimi noktalamiştim.Ayrılmadan birgün önce seni seviyorum dıyıp beraberlik boyunca kor kutuk aşık olduğunu söyliyen davranışlarıyla belirten bu kişi ayrıldıktan bigün sonra annesının kendisine ayarlamış olduğu kızla sevgili oldular.ki bu kızı daha önceden kendisine söylemişler bakım demiş buda.

Bende salak yerine koyulmanın ve sevilmediğimin farkına vardım haliyle ama ne aradım ne sordum kendi yoluma baktım düşünmemeye çalıştım.Herşeyde vardır bi hayır dedim sevmişmiydim evet Söylenen sözlerin kelimelerin her zaman doğru olmadığını insanın ağzından cıkıcaklarla kişiyi soytarıda kralda yapılacağını biliyordum ama insan bazen kaptırıyor kendini.

Onu hic takip etmedim ne sosyal hesaplardan ne birilerine sorarak unutmaya kararlıydım.Bugün yengesi beni aradı ve bayramdan sonra kızı istemeye gidiceklermis dedi bu kadar kısa sürede hiç görüşmeden demek ki sevmiş dedim içimden neyse gerçek olan bu ama içim acıdı resmen üzüldüm

Girilen onca zahmetin sonunda başladığımdan birkaç adım gerideyim.Bahtım kara bir kapana kısılmış sanki.göstermem gereken sabır öyle çok yer kaplıyor ki

Hiç üzülme..
Hemde hiç..
Hangi sebepten bitirdiğinizi bilmiyorum fakat bunu yapan bir kişiye, nefret duymak zor olmasa gerek..

Mesela ben nefret ettiğim insandan dakikasında soğurum..
Bitiririm..
Aklıma iyi şeyleri geleceği vakit, yapılanları düşünürüm ve yediremem kendime.. Ve nefret ederim..

Yolun sonu değil, mutluluk dileyin geçin gidin..

Teşekkür ederim canım suan hissizim sanırım Duyunca bi üzüldüm bi taraftan yalancı birine daha fazla zamanımı ayırmayıp bittiği için sevindim.Yalanlarından dolayı bitti canım bide anneci biriydi hatta bi ara annesini sevgilierinin arkasından kötü konuşan babasınıda psıkolojısı bozuk biri yaptı

Aman ya bosver. Demekki sana soyledigi gibi seni cok sevmiyormus. Bana gorucu usulu gibi geldi bu olay. cunku oglanin annesiayarladiysa kizin annesi de kesin biiyordur. Kisaca senin ex-kv senden ayrilmasini firsat bilmis. Anneci biriyse ayrilmakla en iyisini yapmissin bence. Sana yalan soylemis, bir yalanciyla nereye kadar gidecekti zaten. HIC KENDINI UZME. bahtin filanda kapanmadi. dur daha 3 hafta olmus karsina daha kimler cikar

Aynen canım sevmıyomus bıraz gec farkettım ama :) .kendısıde pek hızlı cıktı.

Evet kızın ailesi de biliyormus canım ailecek görüşüyorlar herhalde 3 haftada evlılık kararı alındığına gore bide ilk defa başıma böyle birsey gelince bi garipsedim

Sana bunu yapan biri için acı çekmene bile değmez canım. Boşver derim. Artık için acıyacaksa ihaneti için acımasın. Onun gibi iki yüzlü bi insana değer verdiğin için acısın. Bundan sonra ona değer vereceğine x'e değer ver en azından bir sonuca ulaşırsın.
Ve bence şükret. Ya bu yaptığını sizin aranızda ciddi şeyler olduktan sonra yapsaydı? Neyse ki erken ayrılmışsınız. Önünde yeni heyecanlarla ve mutlulukla bezenmiş koca bir ömür var :) Kimbilir ondan kat kat üstün meziyetlere sahip daha kimler çıkacak karşına :)

İyi dileklerin için sagol canım böyle bir insanla bittiği için sükür diyorum erken görmusum gerçek yüzünü :)

Hepimizin hayatında ilerleyen dönemlerimizde yer almayacak,anıları aklımıza gelmeyecek olan insanlar için kendimizi hırpaladığımız zamanlar oluyo maalesef.Hayat daha ne suprizler yapıcak bakalım..

tüm kadınların karsısına kalpleri katran tutmuş,beyinleri kurtlanmış insanların çıkmaması dileğıyle diyelim :)

Amiinn tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…