Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Abiye - Gece Elbisesi - TuvaletlerTesettür gece kıyafetleri
slm benimde bu hafta en yakın arkadaşımın düğünü var fakat beğenipte bi kıyafet alamadım ankarada yaşıyormuşsun bana yardım eder misin bu konu da kızılay ulus civarı nereye bakabilirim abiye tarzı fazla tercih etmiyorum aslında günlükte giyebileceğim pantolon üstü tunikler de olabilirsenağlama
Ben hiç beğenmiyorum böyle modelleri bence çok abartılı ama biraz da basit duruyorlar. Bir tek o 1. sayfada paylaşılmış 1 mavi elbise ve 3 gri elbise olan 4 manken resmi var o elbiseleri beğendm hatta bayıldım. Bence normal elbiseleri bolero veya uzun bir şeyle kapatıp uygun bir düz renk şal kullanmak en doğrusu. Abiye bu, sade ama şık olmalı.
Ben hiç beğenmiyorum böyle modelleri bence çok abartılı ama biraz da basit duruyorlar. Bir tek o 1. sayfada paylaşılmış 1 mavi elbise ve 3 gri elbise olan 4 manken resmi var o elbiseleri beğendm hatta bayıldım. Bence normal elbiseleri bolero veya uzun bir şeyle kapatıp uygun bir düz renk şal kullanmak en doğrusu. Abiye bu, sade ama şık olmalı.
Kesinlikle katiliyorum. O tipte giyinmeyi tercih ediyorum yoksa cok dikkat cektigimi dusunuyorum. Eger oyle bi model bulursan mutlaka paylas.
3 ay sonra bi dugun var sade ve syk olmak istiyorum, ama nasil olacak bilmiyorum
bende hiçbirini beyenmedimya böle hep kalıba girmiş gibi elbise topağı halinde gözüküyoruz .hele bide elbiseyi saten bi boleroyla kapatmak beni boğuyo ve kesinlikle normal eşarp yerine şalla kapatmayı tercih edenlerdenim.inanırmısınız söz de nişanda ne giycem diye düşünmekten biraz daha zaman kazanmaya çalışır oldum..bele bol gelen modellerdense belden oturtmalıı gayet uzun hatta baya yerde sürünen modellerden kollar şifon ama iki kat kesinlikle içi görünmemeli eşarpta aynı şekilde şaldan şifon diye düşünüyorum ama bulamadım aklımda olan gibi bişiy benzer bişiyle karşılaşan varsa paylaşırsa çok mutlu olurumm