tesettür giyim online alışveriş

pinkk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
18
0
86
İstanbul
Arkadaslar ben yeni kapandım bulunduğum şehirde çok seçenek yok.Hangi sitelerden online alışveriş yapabilirim yardımcı olur musunuzz?

Allah'ın kapanma emrini yerine getirmenize çok sevindim inanın... Daim olması dileğimdir..

ARkadaşım ne yazık ki başörtülülere hizmet eden online alışveriş yapabileceğin pek güzel site yok...

Size acizane tavsiyem kendi kombinelerinizi kendiniz oluşturmanız..

Değişik sitelerden online alışveriş yapacağınız ürünleri tesettüre uygun olarak kombine etmeniz daha güzel olacaktır düşüncesindeyim... =)

armineonline.com
akeronline.com
tubavenn

benim bildiklerim bunlar
biras yüksek fiyatları ama güzel şeyler oluyor

hayırlı olsun cnm

canım ben yeni bi site buldum güzel şeyler var yenimoda.com bir de setrms diye bi site var ama ordakiler biraz tuzlu geldi bana:) umarım işine yarar

Sefamerve harika bi sitedir ben kiyafetlerini cok begeniyorum birde modanisa var sakin ha sakin ordan alisveris yapma asla memnun kalmazsin...

Arkadaslar ben yeni kapandım bulunduğum şehirde çok seçenek yok.Hangi sitelerden online alışveriş yapabilirim yardımcı olur musunuzz?

merhaba sizi tebrik ederim ,bir çok arkadaşım ve yakınım tesettürgiyim diye bir siteyi kullanıyor aşağıdaki link işine yarar sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
yenimoda
modanisa
etesettür
tesettürmarka
strems
tuğbavenn
sefa merve
armine

Keşke daha önceden haberim olsaydı.. Bu listede hepsini bulabilirsin, daha önce bulmuştum bu listeyi şimdi senle paylaşmak ıstedım.

Online Tesettür Giyim Alışverişi Siteleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…