pinkk_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2010 18 0 86 İstanbul 16 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #1 Arkadaslar ben yeni kapandım bulunduğum şehirde çok seçenek yok.Hangi sitelerden online alışveriş yapabilirim yardımcı olur musunuzz?
Arkadaslar ben yeni kapandım bulunduğum şehirde çok seçenek yok.Hangi sitelerden online alışveriş yapabilirim yardımcı olur musunuzz?
pinkk_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2010 18 0 86 İstanbul 17 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #2 neden kimse cevap vermiyor:44:
reyyann Fasl-ı fısıltı Kayıtlı Üye 26 Ocak 2007 5 0 86 41 İstanbul 17 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #3 Allah'ın kapanma emrini yerine getirmenize çok sevindim inanın... Daim olması dileğimdir.. ARkadaşım ne yazık ki başörtülülere hizmet eden online alışveriş yapabileceğin pek güzel site yok... Size acizane tavsiyem kendi kombinelerinizi kendiniz oluşturmanız.. Değişik sitelerden online alışveriş yapacağınız ürünleri tesettüre uygun olarak kombine etmeniz daha güzel olacaktır düşüncesindeyim... =)
Allah'ın kapanma emrini yerine getirmenize çok sevindim inanın... Daim olması dileğimdir.. ARkadaşım ne yazık ki başörtülülere hizmet eden online alışveriş yapabileceğin pek güzel site yok... Size acizane tavsiyem kendi kombinelerinizi kendiniz oluşturmanız.. Değişik sitelerden online alışveriş yapacağınız ürünleri tesettüre uygun olarak kombine etmeniz daha güzel olacaktır düşüncesindeyim... =)
pinkk_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2010 18 0 86 İstanbul 19 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #4 çok tşk ederim reyyann'cım dediğin gibi yapacağım artık
_WhitePearl_ Pamuk Prensesim... Kayıtlı Üye 8 Şubat 2008 6.873 613 363 19 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #5 armineonline.com akeronline.com tubavenn benim bildiklerim bunlar biras yüksek fiyatları ama güzel şeyler oluyor hayırlı olsun cnm
armineonline.com akeronline.com tubavenn benim bildiklerim bunlar biras yüksek fiyatları ama güzel şeyler oluyor hayırlı olsun cnm
pinkk_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2010 18 0 86 İstanbul 19 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #6 Güzel ve kaliteli olsunda fiyatı fazla olmuş önemli değil canım çok tskler
wish-hope-love kız annesi + kız babası :) Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 991 457 73 35 3 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #7 canım ben yeni bi site buldum güzel şeyler var yenimoda.com bir de setrms diye bi site var ama ordakiler biraz tuzlu geldi bana:) umarım işine yarar
canım ben yeni bi site buldum güzel şeyler var yenimoda.com bir de setrms diye bi site var ama ordakiler biraz tuzlu geldi bana:) umarım işine yarar
P paylasamam89 Guru Kayıtlı Üye 29 Eylül 2007 23 0 286 36 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #8 Sefamerve harika bi sitedir ben kiyafetlerini cok begeniyorum birde modanisa var sakin ha sakin ordan alisveris yapma asla memnun kalmazsin...
Sefamerve harika bi sitedir ben kiyafetlerini cok begeniyorum birde modanisa var sakin ha sakin ordan alisveris yapma asla memnun kalmazsin...
B belugaaslan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 14 0 0 Bursa 16 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #9 pinkk_ .!.: Arkadaslar ben yeni kapandım bulunduğum şehirde çok seçenek yok.Hangi sitelerden online alışveriş yapabilirim yardımcı olur musunuzz? Genişletmek için tıkla... merhaba sizi tebrik ederim ,bir çok arkadaşım ve yakınım tesettürgiyim diye bir siteyi kullanıyor aşağıdaki link işine yarar sanırım Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2014
pinkk_ .!.: Arkadaslar ben yeni kapandım bulunduğum şehirde çok seçenek yok.Hangi sitelerden online alışveriş yapabilirim yardımcı olur musunuzz? Genişletmek için tıkla... merhaba sizi tebrik ederim ,bir çok arkadaşım ve yakınım tesettürgiyim diye bir siteyi kullanıyor aşağıdaki link işine yarar sanırım
changing Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2011 5.578 53 163 İstanbul 16 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #10 tozlugiyim.com.tr................
zeynpe Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2012 1.034 19 108 Kütahya 16 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #11 yeni moda, modonisa, tesettür marka
YEKTA31 Borsa/Yatırım Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 530 1.340 313 Diğer 28 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #12 yenimoda modanisa etesettür tesettürmarka strems tuğbavenn sefa merve armine
K kahter Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Aralık 2012 31 0 0 İstanbul 1 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #13 Keşke daha önceden haberim olsaydı.. Bu listede hepsini bulabilirsin, daha önce bulmuştum bu listeyi şimdi senle paylaşmak ıstedım. Online Tesettür Giyim Alışverişi Siteleri
Keşke daha önceden haberim olsaydı.. Bu listede hepsini bulabilirsin, daha önce bulmuştum bu listeyi şimdi senle paylaşmak ıstedım. Online Tesettür Giyim Alışverişi Siteleri
A asliyardimci12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 2 0 1 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkk_ #14 caddezar.com olabilir