tesettürde yardım edinnnnnnn kızlar :(

Seher ASYA

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
60
11
18
29
Merhaba kızlar 1 senedir kapalıyım fakat hala oturtamadım giyimimi,19 yaşındayım ünv.okuyorum bırçok kişi görüyorum cok guzel gıyınıyor ve kapatıyor ben bır turlu ne şal baglayabılıyorum ne kıyafet oturtabılıyorum,begendıklerım ya cok pahalı yada ucuzları ben begenmıyorum ve takıbı erkek arkadasımında onayı cok zorlanıyorum,ögrencı oldugum ıcın pek pahalıya da kacamıyorum.. özellıkle şal konusunda ne tür marka ne deyip alacam yardım edebilir misiniz..ipek şal alamam bakmıyorum bile çok pahalı bır şal için..crony aldım bugun ama baskalarındakı gıbı durmuyor sankı bende şık değil ve baglayamıyorum.artık bunaldım boyle guzl hssetmıyorum kendımı sureklı aglmak ıstıyorum kapanma konusunda yapamıyorum

zamanla alışır elin canım şal ipek alman şart değilki.ipek görünümlü 30 tlye var şallar çk hoş onlardan alabilirsin..bağlama şekli zamanla oturur deneye deneye

Canım zamanla olacak şeyler bunlar. Alisirsin sal yapma modellerine. Çok güzel sallar var ucuza. Yada ipeklerin geçmiş sezon ürünlerine de bakabilirsiniz onlarda indirime giriyor. İpek almayacaksan daha parlak sallari dene mat olanlar daha gösterişsiz durur. Üzülme sakin :)

Marka önemli değil normal pazardan 10 TL'ye aldığın şaĺı bile güzelce takabilirsin boş olduğun vakitlerde geç aynanın karşısına aliştır kendini unutmaki herşeyin bir ilki vardır kimse anasınin karnından şııppp diye öğrenmedi ayrıca dinimizde marka takacaksın güzel model kıyafet giyeceksin diye bişey yok vucut hatların görünmedigi sürece giy istediğini fıstık gibi olursun tatlım

Canim surekli alisveris yaptiğim bir site var uygun ve gercekten guzel farkli urunler var. Ozelden ataym sitenin adini. Guvenebilirsin siteye. Ben kapida odemeyle aliyorum hep.

canlarım cok tesekkur ederım gercekten motıve oldum Ama dedıgım gıbi birturlu baglayamıyorum kapalı pek kmse de yok cevremde yardım da alamıyorum ,ipek gorunumlulerı bende buldum parlak falan begendım ama ne bıleyım baglayamadıktan yakstrmadktan snra hepsı aynı gzumde

nebılım canım erkek arkadasımın yıgenı guzel takıyor ona bakıyrum fln o crony takıyor dye onu aldm ama sence crony mı yoksa ipek görünumlu olanla degıstırmelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…