S sxixla__ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2008 29 0 86 İstanbul 9 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sxixla__ #1 arkadaslar ben kapalı bır bayanım ve sıkıldım hep aynı tarz gıyınmekten ben nasıl gıyıne bılırım her turlu önerıye acıgım yanı hem spor hem klasık tavsıyelere yardımınızı beklıyorum özellıkle görsel paylasımlarınızı simdiden tesekkurler a.s.a.s.a.s.
arkadaslar ben kapalı bır bayanım ve sıkıldım hep aynı tarz gıyınmekten ben nasıl gıyıne bılırım her turlu önerıye acıgım yanı hem spor hem klasık tavsıyelere yardımınızı beklıyorum özellıkle görsel paylasımlarınızı simdiden tesekkurler a.s.a.s.a.s.
yemyesil Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2008 220 0 96 İstanbul 9 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sxixla__ #2 arkadaşım nasıl giyiniyorsun ki sıkıldın? kendin ilk önce resim ekleyebilirsen bir bakalım yardımcı olmaya calışırız
arkadaşım nasıl giyiniyorsun ki sıkıldın? kendin ilk önce resim ekleyebilirsen bir bakalım yardımcı olmaya calışırız
S sxixla__ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2008 29 0 86 İstanbul 10 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sxixla__ #3 aayyy canlarım benım ya önerılerın cook guzel gorsel olarakta paylasa bılecegın resımler var mı cnm yaa
aayyy canlarım benım ya önerılerın cook guzel gorsel olarakta paylasa bılecegın resımler var mı cnm yaa