Gelinlik Modelleri tesettürlü gelinliğimm:))

gelinliğin çok hoş bende bu tarz bir gelinlik diktirmeyi düşünüyorum özellikle kol bölümü çok hoş fiyatını öğrenebilirmiyim ne kadara aldın ve nerde diktirdin.

ay kızlar ya süpersiniz gerçekten teşekkür ederim ya daha güzelleri sizin olmuş merak edenler için
gelinligim hazır bi kız diktirmiş kiralamış ve ben görünce çok begendim ve 1000 tl kiraladım tabi ben gıydıkten sonra fıyatı dusermı bilmiyorum
esenler istanbulda cennet moda evi var ordan kiraladım gercekten o kadar guzel kapalı modeller dikiyolarkki çogu yere görede çok uygun fıyatları:))

tesettürlü gelinlik seçmek kesinlikle daha zor bence piyasada o kadar zevksiz o kadar abartılı modellar varki .. Ama bu gelinlikle tabuların yıkılabileceğini gösterdin canım , ben çok beğendim .. Senden bi gün önce düğünüm var :) ben atlatmış oluyorum düğün stresini :)

çok sagolun kızlar biliyomusun ilk basta ben bıraz tereddut ettım çok sade diye sonra cok hosuma gıtmeye basladı ınanın gıyınce kendınızı sultan gıbı hissediyosunuz çok oş bi tarzı var kızlar değişik çok güzel inş. sizinkiler en güzeli olur

bir ara bende tesettürlü gelinlik modellerine göz geçirmiştim ama hepsi çok abartılı olduğu için pek hoşuma gitmemişti. ama seninkini çok beğendim çok güzel görünüyor. mutluluklar diliyorum.

çok teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için bende çok abartı sevıyodum ama bu gelıngıılı gorunce abartıyı bıraktım gercekten çok şık bi gelinlik bi tek sorun var biraz bel kısmı fazla aşagıda ama onuda sorun etmıyorum her güzelin bi kusuru var:d

Back
X