Tesettürlü hanımlar bir bakın lütfen

_sanat_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
3.513
1
158
Hanımlar Allah nasip ederse ben de okulum bitince kapanmayı düşünüyorum.Daha önce de düşündüm bu düşüncemi aileme açtım büyük tepkilerle karşılaştım malesef ertelemek zorunda kaldım. Şimdi kapalı olan ablalarıma arkadaşlarıma soruyorum ilk kapandığınız zamanlar zorluk çektiniz mi, çok tepkilerle karşılaştınız mı benim gibi?

Lütfen konuyla ilgisi olanlar cevaplasınlar sorduğum soruya cevap istiyorum, tartışma değilopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle tebrik ederim bu karari aldigin icin. Kim ne tepki verirse versin kim ne derse desin bu senin kararin kimseyi takma bile.. Ailene gelince bu duruma bir kac gun sonra alisirlar.Ben ilk kapandigimda tepki gordum fakat iyiler cogunluktaydiki hic umrumda degildi.insallah hayirlisi olur senin icin emin ol pisman olmayacaksin opuyorumnanaktan

yurtdisindaysan basortulu okursun ne guzel. sayet trde isen unv örtulu okuyamayacagin icin kapanmana gerek kalmaz. kuzenim tr de ünv okuyor.avukat olcak basi kapali peruklu girip cikiyo okula.tr de cok zor

karsi cikanlar cok olur ama kararliysan yapabilirsin ama eminsen kapanip bi zaman sonra acilcaksan hic kapanma derim..

canım kapanmak istemen çok güzel inşllh tez zamanda sende tesettürlü olursun..bence okulunun bitmesini bekleme içinden geleni hemen yap..ben kapandığım zaman zaten ailem destekliyodu hiçbi zorluk yaşamadım çevremde kapandığım için dahada çok sevdi benizemuszemuskaydirigubbakcemile4

bende çok küçük yaşlarda kapandım
buna en çok memnun olanda babamdı çok seviniyordu kızlarım kapalı diye
inşallah senin ailende bir gün gelir kapanmana sevinir
bence kapanacağın zamana kadar bu konuyu ailene hiç açma
sadece kapalılığı kendine daha çok yakıştırdığını ve kapalı daha rahet edeceğini dile getir
aksi taktirde ben kapanacağım illa diye tutturursanız ailenizde işi inada bindirir
inşallah isteğinin gerçekleşmesi dileğiyle:))

Back
X