açılıp kapananlar bence ya erkek arkadaşı istemiştir yada değişiklik olsun diye istemiştir
eğerki gerçekten allah için dinimiz için biri kapanıyorsa asla ve asla açılmaz
eğrki kapanırsan ve allah için gerçekten bunu istiyorsan açılma isteğin gelmez alışrısın
bende kapalıyım yazın öğle sıcağında bile bunlamıyorum
hatta bir gün yola gidiyorum iki tane bayan vardı arakamda açıklardı diyolarki ay çok bunaldım şu kapalılar nasıl dayanıyor ben bu halimle nerdeyse bayılcam inanın oan ben o sıcaktan hiç bunalmiyordum bile
eğer kapanırsanda açılma hisi gelirse içine kuran oku sohbetler dinle
Nemutlu,ocwmays, benıde oyle erıstırsın Allah..çalısıyormusun evlımısın.meslegın varmıydı..Hakkımızda hayırlısı olsun...canım konunu yanlış yere açmışsın, büyük ihtimal taşırlar
Ben de önceden açıktım, ailem kapalıydı ve üzerimde asla baskı uygulamadılar
Ben sürekli içten içe bunu istiyodum
En sonunda bir birikim patlaması yaşadım ve kapandım
Yaklaşık 6 yıl oldu bi kere bile açılmayı düşünmedim
Örtümü hep gururla ve büyük zevkle taşıdım
Sen de kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman kapan inş.
Hakkında hayırlısı olsun
Nemutlu,ocwmays, benıde oyle erıstırsın Allah..çalısıyormusun evlımısın.meslegın varmıydı..Hakkımızda hayırlısı olsun...
aranızda yeniyim ama yazmak istedim bem lise 2den beri kapalıyım yaklasık 6 senedir basta bende çok düsündüm ama Allah içine sevgisini veriyo liseyide üniversiteyide bu şekilde okudum iş bulcam şimdi nasipse.hem artık bir sürü yerde tesettürlü çalışılıyo eskisi gibide degil.Rabbim hakkında hayırlısını versin inş.
umarım bu mutlulukla sende tanışırsın canım benim
Öyle üzüntüler acılar yaşadımki,hiçbişey dor ldurmuyor kalbınızdekı acıyı yalnızlıgı,lıgım ıcın..manevi yönden boşluktaydım hep ınsan öylekolay boşluyorkıherşeyi.. bunu artık yapmam gerekıyor önce Allah ve kendı ıyılıgım ıcın..Cnm.bu gerçekten senin kararınsa ve kapanma nedenlerinide biliyorsan ileride pişmanlık duyacağını zannetmiyorum.birinde iş bulamazsan diğerine gidersin kesinlikle yanında tesettürlü bir bayanı çalıştırmak istemeyen olduğu gibi tesettürlü çalışma olanağıda oldukça fazladır.Allah bir yerden rızkını mutlaka verir sen sabret yeterki.ben ilk kapandığımda sanki herkes bana bakıp beni konuşuyormuş gibime gelirdi.aslında bu benim için önemli değildi çünkü ben Allah rızası için kapanmayı tercih etmişdim.kapanınca zaten refleks olarak bir yerinin görünmemesine çok dikkat ediyorsun...
Bu huzuru yaşaman dileğiyle...
Canim 12 yasimda kapandim ve hic acilma gibi dusuncem bile olmadi.. hem yazin bunalirim diye falan hic korkma, aciklar kapalilardan daha cok bunaliyolar. Rabbim oyle bi serinlik veriyorki hic kafani yorma. Tabiki basta cok zorlanacaksin ama hepimiz bu yollardan gectik ve cok sukur yikilmadik ayaktayizHersey gonlunce olsunn
Öyle üzüntüler acılar yaşadımki,hiçbişey dor ldurmuyor kalbınızdekı acıyı yalnızlıgı,lıgım ıcın..manevi yönden boşluktaydım hep ınsan öylekolay boşluyorkıherşeyi.. bunu artık yapmam gerekıyor önce Allah ve kendı ıyılıgım ıcın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?