Arkadaşlar önce bu konumu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım.Tesettürlü yada tesettüre girecek olan arkadaşlarıma soracagım bişeyler alacağım fikirler var şuan..Ben ara ara bunu nekadar çok istesemde hep tereddütte kaldım.Ben açığım yani kapalı değilim,annem kapalı,Allaha şükür dini vecıbelerımı elımden geldıgınce yapıyorm vede ben kapanmayı cok ıstıyorum.Amruma kapanıpta ilerde tekrar açılmaktan korkuyorum vede açılıncada ne kadar çok günah oldugunuda biliyrum.Allaha hep kucuklugumden beri dua ederım annemde adaer hep ben ve kardeşlerım ıcın kapanma hıssı ver .Annem bızı dinen çok iyi yetiştirdi Allaha şükür,bende yatkınım ama hıc baskı yapmadı uzerımızde aman kapan başını ört diye hep modern yetiştim ama açık hiç gıyınmem sınırlıyım.Yanı ben kapanmak ıstıyorum arkadaşlar.Annemınde çok hoşuna gidiyor.Hayatıma böyle devam etmek ıstıyorum.Bırde bugune kadar çalısma hayatında kapalı oldugumıcın iş bulamamaktanda korktum.Bana bıraz cesaret ..Yenı kapanan arkadaşlarım oldumu aranızda..