Tesetturlu hanimlar yardiminiza ihtiyacim.var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.924
63
Herkeze meraba kk. Hanimalari. Ben kucuklugumden beri hep tesetturlu olmak ustedim once ailem karsi cikti hatta oyle ki evlatliktan red edilmeye gitti konu ben de cesaret edemedim simdi evlendim hep icimde kaldi boyle hadi simdi diyorum ama o onceki cesaret kirilmamdan dolayi kendimde o guveni bulamiyirum biri ters bise dese cok hassas bir yapım var zaten cok üzülürüm Allah korusun yeniden acarim basimi diye korku var icimden size sorum siz nasil kapandiniz icinizde ki o isigi bana anlatir misiniz Allah nasip ederse bu senenin sonunda Umre ye gitmeyi dusunuyoruz esimle o bu konuda cok hassas namazini asla aksatmaz ve bana kararina saygi duyarim ama ailen seni cok etkiliyor dedi. Uzun oldu hakkinizi helal edin canlarim sevgiler ...

Öncelikle tesettur tercih meselesi değildir kapansam mi yapabilirmiyim gibi cümleler gereksiz namaz ve oruç gibi farz kılınmıştır. Tesettur kadin A verilen değerdir . Basite indirgersek pahalı bir elbiseyi dahi insan pazara giderken giymez değerlidir özel günlerde kullanır. Tesettur ben değerliyim demektir kolum bacağım saçımın tek teli dahi değerli herkes göremez demektir . Tesettur aşktır birçok ilminde takvanında başlangıcıdır. Bana 18 yaşında nasip.oldu kararsızdım sizin gibi otobüs bekleerken tesettürlü bi ablaya dedim bende kapanmak istiyorum fln ama cesaretim yok fln dedimi tercih bize ait değil hu bir tercih meselesi değil

Gerçek.anlamda tesettur den bahsediyorum.tabiki
Allah muhafaza etsin.giyinik.ciplak.olmaktan . Dilerim rabbim nasip.eder çok.duanedin . Allah cc rızası önceliklidir.

Size tek tavsiyem kapanirsaniz sakın tekrar acilmayi filan dusunmeyin oyuncak etmeyelim onemli ve hassas bir konu nasip olur insallah.

Allahüteala herkese işiten kulak, gören göz, düşünebilen akıl ve irade vermiş.
Kim ve ne için örtündüğünüzü düşünüp öyle karar verdikten sonra başkalarının ne dediği önemli olmasa gerek.
Umreden sonra niyetinizi gerçekleştirebilirsiniz, oradaki manevi havayı soluduktan sonra sizin için daha kolay olur.

Ben kapandığımda bazı akrabalarım tepki verdi mesela, ama sonra sustular. Kapanmak Allah için olur, kimin ne dediğinin ne düşündüğünün hiç önemi yok. Bunu sindirebilirsiniz gerisi çok kolay.

Öncelikle tesettur tercih meselesi değildir kapansam mi yapabilirmiyim gibi cümleler gereksiz namaz ve oruç gibi farz kılınmıştır. Tesettur kadin A verilen değerdir . Basite indirgersek pahalı bir elbiseyi dahi insan pazara giderken giymez değerlidir özel günlerde kullanır. Tesettur ben değerliyim demektir kolum bacağım saçımın tek teli dahi değerli herkes göremez demektir . Tesettur aşktır birçok ilminde takvanında başlangıcıdır. Bana 18 yaşında nasip.oldu kararsızdım sizin gibi otobüs bekleerken tesettürlü bi ablaya dedim bende kapanmak istiyorum fln ama cesaretim yok fln dedimi tercih bize ait değil hu bir tercih meselesi değil
Ban yemeye hazırım.

Şimdi biz saçı açık bayanlar değersiz mi olduk? kendinizii bir ürün bir mal gibi anlatmanız tuhaf.

Ban yemeye hazırım.

Şimdi biz saçı açık bayanlar değersiz mi olduk? kendinizii bir ürün bir mal gibi anlatmanız tuhaf.

Dur giderken yalnız gitme anacım kıyamam sana :KK200:

Tesettur ben değerliyim demektir kolum bacağım saçımın tek teli dahi değerli

Canım benim sen Değerin ne olduğunu bildiğine emin misin,

Biz kolu bacağı gözden mi çıkardık, neden değersiz olalım. :KK53:

Sen şu yazdığını hele bi sil, sonra otur değer yargılarını sorgula,

Çünkü senin değer yargıların epey somut bu da seni ziyadesiyle cehalete sürükler dikkat..... :kızgın:

Baş kapanınca Allah vergisi bi meleğe mi dönüşüyo insan yani.. daha bu sabah twitterda başı kapalı bi tarih öğretmeninin öğrencisi ile ilişkisi varmış ortaya çıkmış deşifre edildi.. şimdi o başı kapalı ablamız noluyo bu durumda o_O
giyinmiş çıplak mı oluyodu beynim döndü iyice :confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X