tesettürlü kızlar nişanlıklarınızı görelim

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
2.628
10
66
Diğer
kızlar ben yeni kapandım sayılır...nişanım allah izin verirse evde olucak galiba....ama hiç fikrim yok ev nişanında nasıl giyilir...lütfen evde nişan yapan tesettürlü kızlar nişanlığınızın resmini eklermisiniz bana ve benim gibilere fikir olur...evde başınızı açtınızmı ya da...bunuda belirtebilirsiniz..çok teşekkür ediyorummm:nazar:

canım bende kapalıyım, nişanım salonda oldu.. buarada hayırlı olsun kapanmana sevindim hakkıyla devam ettirirsin inşAllah canım... evde açma bence canım, kapalıda inan okadar güzel olabilirsin ki.. fatih, pendik, ümraniye.. buralarda kapalılar için çok seçenek var... kabarık olmamak şartıyla sade ve şık bir abiye giyebilirsin... bana sorarsan bolero kullanmak yerine kendinden kollu kıyafetleri tercih et=))

canım bende kapalıyım, nişanım salonda oldu.. buarada hayırlı olsun kapanmana sevindim hakkıyla devam ettirirsin inşAllah canım... evde açma bence canım, kapalıda inan okadar güzel olabilirsin ki.. fatih, pendik, ümraniye.. buralarda kapalılar için çok seçenek var... kabarık olmamak şartıyla sade ve şık bir abiye giyebilirsin... bana sorarsan bolero kullanmak yerine kendinden kollu kıyafetleri tercih et=))

canım bilmiyorum kararsızım işte sizin kıyafetlerinize bakarak karar vericem gerçi nişana daha çokkk var da yinede fikir edinmek istiyorum yeni kapandığım için pek giyinmeyi bilmiyorum.....bolerolu istiyorum canım kendinden kollu kıyafetleri hiç mi hiç sevmiyorum yaa

ablecmmm bu konuyu açman çok güzel olmuş banada fikir olucak çok tşkler canım :)
bende kapanalı 2-3 sene oluyo..
nişanını evde yapmayı düşünüyosan kabarıklıga gerek yok cidden
bende bolerolu kıyafetleri hiç sevmem kendinden kollu olanlar daha hoş duruyo bence :69:

ablecmmm bu konuyu açman çok güzel olmuş banada fikir olucak çok tşkler canım :)
bende kapanalı 2-3 sene oluyo..
nişanını evde yapmayı düşünüyosan kabarıklıga gerek yok cidden
bende bolerolu kıyafetleri hiç sevmem kendinden kollu olanlar daha hoş duruyo bence :69:

sende mi kapalısın tatlım
ne güzell
evet canım büyük ihtimal evde olur

ben bolero aşığıyım canım gelinliğimide öle istiyorum
ya nette kiler çok kötü yaa
kızlarrrrrrr yokmu resim ekleyen

sende mi kapalısın tatlım
ne güzell
evet canım büyük ihtimal evde olur

evet canım bende kapalıyım senınde kapalı olmana cok sevındım hayırlı olsun bu arada yenı kapanmıssın :38:
bende evde olmasını istiyorum ama şu anki evimizde olmaz burası küçük gelir
zaten bende isteme sözz nişan bi arada istiyom herseyi tanısmada aynı gun tabi nişan soraki gün de olabilir aman öyle karısık bişeyler işte daha varda hayal kuruyom ben burda :1:

evet canım bende kapalıyım senınde kapalı olmana cok sevındım hayırlı olsun bu arada yenı kapanmıssın :38:
bende evde olmasını istiyorum ama şu anki evimizde olmaz burası küçük gelir
zaten bende isteme sözz nişan bi arada istiyom herseyi tanısmada aynı gun tabi nişan soraki gün de olabilir aman öyle karısık bişeyler işte daha varda hayal kuruyom ben burda :1:

benimde va merak etme
ama zaman anca böle geçio ya bilmiyorum

ayy bu çok güzel sadece türban gerçi
altı yok da bu model süper rengi mor olsa yada bordomsu mükemmel olur inşallah nişanıma kadar kaybetmem bu odeli kuaföre gösteririm

$ecrindekorzeliha5gw7[1].webp

cnm bende 20 yaşındayım 7 senedir kapalıyım.benimde fikrim yok böyle konularda inş herşey umduğun gibi olur. :71:

ayy bu da süpermişşşşşş
kızlar kuaförelr kafasına göremi yapıo orada tesettür katoluğuda oluyomu acaba
$CIMG1990[1].webp

çok hoş olmuş gercekten.örtünün rengide çok asil

evet canım model çok hoş da rengini sevmedim bende beni açmaz yani
ama benim anlamadığım şu var o örtüyü nasıl uyduruyoar kıyafete hepsi parça parçamı alınıo yoksa berabermi satılıyo yaa bide başka renkte tüller takılıo onu kuaförlermi uyduruo bizmi alıoz acaba

canım elbiseni ayrı alıyosun ona uygun bi renkte kendin secıyosun begenıyosun esarpcılardan istersen tek renk istersen iki renk esarptan yaptırabilirsin modeli kendin begeniyosun tabiki eger aklında hiç bişey yoksa onlar yaparlar sana

bunada bayıldım ama bu eşarpları nerden alıyolar bi onu anlamadım ya biri akıl versin nolur

$66087481ra6[1].webp

Back
X