- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
- Konu Sahibi Superisi 2009
-
canım ben club famila gittim.ama denizini çok beğenmedim.erkeklerinki taşlık kadınlarınkiside otel odalarından plaj gözüküyor.eşinle girebileceğin bi alan yok bayanlar havuzu yok açık olarak.
canım ben club famila gittim.ama denizini çok beğenmedim.erkeklerinki taşlık kadınlarınkiside otel odalarından plaj gözüküyor.eşinle girebileceğin bi alan yok bayanlar havuzu yok açık olarak.gerçi bizim gittiğimizd ehava soğuktu ondanmı bilmiyorum.
yeşilfıstıklımı ne var nette gördüm.yalova tarafında orası var benimde niyetimde.
yada şöle yapın bu sene tatil yerine ümreye gidin deli bi para değil.3 milyara iki kişi gidiyor rahat oradada bi masrafın yok zaten
bizde club familia ya gittik geçen yaz ama bayanlar havuzunun üstü açıktı?? Dediğin gibi plaj yetersizdi bu yüzden biz eşimle otelin yanındaki alandan denize girdik.
Ayrıca istanbula yakın olsun dersen ihlas armutlu tatil köyünü tavsiye edebilirim. Uygun fiyata tatil dersen ise geçen yıl çok araştırmıştım otele göre uygun kampanyalar yapan burc club vardı ama tabii erken rezervasyonda. Daha uygun ama daha küçük dersen de club familia ve inanç otel var benim gördüğüm...
gerekirse bir yıl beklerim ama uygun istemem.çünkü hiç iyi yorumlar okumadım o oteller hakkında
ama ihlas armutluyu merak ediyorum.
yorumların hepsine inanmamak lazım. Caprice için de şah inn için de neler yazılıyor istersen aç oku.. Şikayet yazanlar ne bekliyor merak ediyorum, eksik arayan eksik bulur. Ben clup familiaya gitmiş biri olarak söylüyorum evet bende gitmeden okumuştum şikayetler vardı yazılmıştır ama ben o yazılanların hiçbirini göremedim... Tabii bunda benim haziran başında yani otelin kalabalık olmadığı bi dönemde gitmeminde etkisi olmuştur belki. çünkü şikayet yazanlara bakarsanız genelde düzenli temizlikle yada personelin ilgisizliği ile alakalı oluyor. Bana göre otel gayet temizdi çünkü normalde tam kapasite atıyorum belki 2000kişiyse ben gittiğimde 200kişi vardı. Bu yüzden gitmek istediğiniz dönemde önemli...
ihlas armutluyu çok istedim ama tatilde yemek yapmak istemiyorumEğer istanbulda en güzel tatilimi nerde yapabilirim diyorsanız vede etrafınızda kocanızın gözüne gözüne çarpan açık seçik bayanlar istemiyorsanızRİZOM rizomtatilkoyu yaylalık bir yerdir. vede "iHLAS Armutlu diyorum" hlasarmutlu iki yerde çok kolay ulaşımlı cebinize uygun olanı Armutlu.
haydi tatile....
ihlas armutluyu çok istedim ama tatilde yemek yapmak istemiyorumrestaurantıda tuzluymuş.farketmeden birçok harcama oluyormuş öyle diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum siz gittinizmi?çokta merakta ediyorum.
rizomda çok güzel kesinlikle .yanlız fiyatlar hiçte uygun değil.bende diyorumki üstüne az daha koyar daha lüks bir yere giderim.
açıkcası bu yıl şah ınn paradise de gözüm var.
ne dersiniz aradaki fark ne olur sizce:26:
ne güzel demişsin haydi tatile diyeEğer istanbulda en güzel tatilimi nerde yapabilirim diyorsanız vede etrafınızda kocanızın gözüne gözüne çarpan açık seçik bayanlar istemiyorsanızRİZOM www.rizomtatilkoyu.com:24:yaylalık bir yerdir. vede "iHLAS Armutlu diyorum" www.ihlasarmutlu.com iki yerde çok kolay ulaşımlı cebinize uygun olanı Armutlu.
haydi tatile....
Sahh in tesisi çok güzel ama onunda waffle dondurma çerez büfesi ,
lünapartkı, baba çocuk havuzu locaları , alakart restoranı ücretli kapalı içecek adına hiç bişi yok sinir olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?