Tesettürlülerin de Gittikleri Antalya Oteli Tavsiyesi?

sukber

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
4
1
6
41
Arkadaşlar tesetturluyum. Tesettür oteller çok pahalı olduğu için oralara gidemiyorum. Antalya daki normal otellerde de; hic tesetturlu bayan olmuyormus. Ben zaten denize ve havuza girmem. İstedigim şey çocukların havuz ve etkinliklerle eglendigini görmek ve onlari seyretmek. Ama bunun için benim de rahat edebilmem lazim, dusunsenize koskoca otelde herkes mayolarla vs, bir tek siz varsiniz tesetturlu. Çocuklar da büyük havuzlu ne bileyim kaydirakli otelleri istedikleri için pansiyon tarzı yerlere de gidemiyorum. Velhasıl kelam; Aileye uygun, benim de rahat edebilecegim, en azindan benim gibi insanları görebileceğim, Antalyada, havuzlu ve etkinlikli bir otel arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Tesetturlu otellerin tek numarasi kadin erkek ayri havuz veya plaji olmasi.bunun icin de iki kati fiyat istiyorlar.cok gereksiz bence o kadar para vermek.ayrica bazi oteller hasemaliya izin veriyor gitmeden arayip sorun derim.kim dedi kesinlikle girilmez diye.sadece turk degil degil artik arap turist de geldigi icin bazi otellerde sorun olmuyor hasema.isim olarak bildigim yok ama.dedigim gibi rezervasyondan once sormak lazim.

Ben zaten hasemaya izin verselerde havuza girmem, çünkü sevmiyorum havuzu, denizi. Dediğim gibi daha önce gittiginiz ve benim de rahat edebileceğim otel tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cnm senin tesettüründen kime ne sen şezlongda oturup çocuklarını izleyecekmişsin kimseyi ilgilendirmez. Ama tesettüründen öyle bir ortamda rahatsız olmanı anlayamadım da açıkcası.

Ben tesettürümden rahatsız değilim, sadece kendimi bulunduğum yere ait hissetmek için bana ait birşeyler ariyorum. Tatile gitmemin tek nedeni çocuklar güzel vakit geçirsin diye. Zaten tatile gideceğiz ama en azından etrafımda bana benzeyen birilerini görmek isterim açıkçası.

ayy konuyu bulduguma okadar sevındım ki bende yenni kapandım ,esımle ve cocugumla gecen sene antalya EFtalia Agua marin oteline gittim bir sürü kapalı bayan vardı her sene tatıle gıderım ılk kez bir otelde okadar cok kapalı bayan gördüm ıstersenız arayın bilgi alın çalışanlarıda okadar ıyılerk tekrardan o otele gıdecege benzıyoruz , fakat esım farklı otele gıtmek ıstıyormus bende o yuzden otel arastırıyorum bulamazsam o otele gıdecegım kapalılar kaydıraklardan bıle cok rahat kayıyor eglenıyorlardı bence kesınlıkle bır arastırın o otelı cok memnun kalmıstım ( ozaman acıktım bıkını ıle gırıyordum bu sene hasema gyecegım cok sukur :)

Alanya Club otel karaburun var islami ve erken rezervasyon da çok uygun fiyatları tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…