test 2 defa negatif çıktı ama ben hala adet olamadım

integral0027

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
221
0
96
Ankara
arkadaşlar 2 defa test yaptım.negatif.zaten farklı bir sonuç beklamıyordum.ama hala adet olmadım.karnımda çok şiddetli ağrılar var.hamile olamam değil mi?:bbo:

adet tarihini veya kaç gün geçtiğini yazmamışsın.yaptığın idrar testlerimiydi;?benimde çok ağrılarım olmuştu.hatta rahmim öylesine ağrıyordu ki yürüyemiyordum.idrar sıkışıklığı göğüslerde ağrı ve akıntım vardı.idrar testi yapmıştım adetten 2 gün önce ve adetten 2 gün sonra.negatifti.bugün 8.günümdü kan testi yaptırdım oda negatif.yarın doktor gelmemi söyledi.kist yada baska bişeyden şüpheleniyormuş.ama sanırım senin karın ağrısı.adet tarihlerini ve testleri ne zaman yaptığını yazarsan bir yorum yapabilirim.inş hamilesindirde karnın boşuna ağrımıyordur:Saruboceq:

benim de 16 temmuz da adet olmam gerekiyodu, gecikti ertesi gün test yaptım negatifti, hala adet olmadım 20 temmuzda da test yaptım o da negatif malesef. artık test falan yapmıcam zaten bugün çok halsizim, belim çok ağrıyo ve sabah boğazlarım şişmiş, moralimde bozuk. napalım takdir, kısmet böle

benim de 8 temmuzda adet olmam gerekiyordu 15. günüm hala adet olmadım..
adetimin geçtikten 5 gün sonra kanda negatif çıktı, 2 kerede idrar testi yaptım onlarda negatif ama hala adet olmadımm..
yanlız adet olacakmışım gibi karın, kasık, bel agrım, mide bulantım, baş dönmem, akıntım ve gögsümde hassaiyet var..anlamadım ve kafam çok karıştıı..
ilk defa böyle adetim gecikiyor 6 ay önce kürtaj oldum, kürtaj öncesi ve sonrası hamilelik hariç hiç böyle adetim gecikmezdi..

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba benimde adetim 13gun gecikti 2kere idrar testi yaptim negatif çıktı hala adet olmadim ara ara belime ve karsiklarima agri giriyo ama hafif derecede pazartesi kan testi yaptircam goguslerim sadece sislik var agri felan yok sizce hamilelik varmıdır

Kızlar Merhaba benimde adetim 13gun gecikti 2kere idrar testi yaptim negatif çıktı hala adet olmadim ara ara belime ve karsiklarima agri giriyo ama hafif derecede pazartesi kan testi yaptircam goguslerim sadece sislik var agri felan yok sizce hamilelik varmıdır

İdarar yanıltıcı olabiliyor ama kist de gecikme yapar. Kan negatif çıkarsa doktora git mutlaka

Arkadaşlar testime bakar misinz adet tarihim 9 Aralık olmadım o gün test verdim negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi kullaniyorm cuma günü test yaptım sonradan iki çizgi çıktı cumartesi yaptım birşey çıkmadı pazaresi iki tane yaptım birinde çıktı birinde çıkmadı ama anında cikmiyir ve testler hep farklı marka sizlerde böyle birşey yaşadınız mi

Eklentiler

• IMG_20211213_125137_286.webp
    IMG_20211213_125137_286.webp
    170,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20211213195917.webp
    IMG20211213195917.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG20211213200146.webp
    IMG20211213200146.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 113
Back
X