Test böyle gorunuyor kendimi mi kandiriyorum sizce?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Arkadaslar hamile oldugumu dusunuyorum bilmiyorum ama resmen bir his adetime 3 gun var ama yumurtlamadan bugune kadar cok degisik seyler yasadim herseyi an an hissettim resmen test yaptim ama tek cizgi daha dogrusu bana cook hafif bi cizgi var gibi geldi ama kesinlikle kirmizi renkte degil sonra telefon isigini arkaya koymamla sadece gorundugunu fark ettim. Yani belki sizede sacma geliyor da bu sekilde bosuna kendimi kandirmis gibi oluyorum degil mi bu cizgi sayilmaz degil mi?😢

Fotoda ekstra yok gibi cikmis

Eklentiler

• B93CB1C3-7BB5-4808-AF5E-CDEDE365CCD4.webp
    B93CB1C3-7BB5-4808-AF5E-CDEDE365CCD4.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaslar hamile oldugumu dusunuyorum bilmiyorum ama resmen bir his adetime 3 gun var ama yumurtlamadan bugune kadar cok degisik seyler yasadim herseyi an an hissettim resmen test yaptim ama tek cizgi daha dogrusu bana cook hafif bi cizgi var gibi geldi ama kesinlikle kirmizi renkte degil sonra telefon isigini arkaya koymamla sadece gorundugunu fark ettim. Yani belki sizede sacma geliyor da bu sekilde bosuna kendimi kandirmis gibi oluyorum degil mi bu cizgi sayilmaz degil mi?😢

Fotoda ekstra yok gibi cikmis
O kadar flash patlıyor ki hiçbir şey görünmüyor

O kadar flash patlıyor ki hiçbir şey görünmüyor
Evet fark ettin malesef nasil gostercegimi bilemedim sade cekince yok flash acinca var onuda sizlere cekince gorunmuyor tabi yani kiscaasi cizgi beyaz renkte kirmizilasmiyor kan vermek istedim ama yurtdisinda yasiyorum turkiyede nasil bilmiyorum burda erken dediler yapmadilar

Back
X