Test bozuk mu sizce

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
290
103
Adetim dört gün gecikti normalde hiç gecikmem. Çocuk düşünmüyoruz bir kere oldu sadece oda adetim bittikten bir kaç gün sonra. Test yaptım önce sağda silik bir çizgi gördüm gibi geldi ama çok silik. Sonrada diğer çizgi çıktı. Bir kaç dakika sonra ilk çizgi yok oldu ikinci çizgide baya silikleşti. Test mi bozuktu acaba. Yani yumurtlama dönemimde değildi pek ihtimal vermiyorum ama sizede sormak istedim

Canım ya idrar az gelmiş ya bozuk çünkü c Cizgisi her zaman koyu olur burda çok silik

Canım ya idrar az gelmiş ya bozuk çünkü c Cizgisi her zaman koyu olur burda çok silik
merhaba her zaman koyu olur mu dersiniz? bende de c çizgisi silik t çizgisi çok koyu çıktı açtığım konularda var rica etsem bakar mısınız anlıyorsanız... gebelik var mıdır sizce

merhaba her zaman koyu olur mu dersiniz? bende de c çizgisi silik t çizgisi çok koyu çıktı açtığım konularda var rica etsem bakar mısınız anlıyorsanız... gebelik var mıdır sizce
Açtığınız konuyu göremedim ama genelde c cizgisi koyu t çizgi varsa ya silik ya koyu çıkar c cizgisi silik çıkması testin bozuk olduğunu gösterir bence .. başka marka kaset test ile deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…