- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence degil idrari cok koymussun dye oyle kurur birazdanBebetime gebelik testi yaptım. Sizce test bozuk mu
Şimdi de böyle olduBence degil idrari cok koymussun dye oyle kurur birazdan
Yani var gibi duruyor kaç dk içinde çıktı reglin geçiktimi birde bence emin olmak için tekrar test yap ya da kan testi ver daha sağlıklı olur inşallah hamilesindirŞimdi de böyle oldu??
15 dk sonra filanTekrarlayın dağılmış ikinci çizgi kaç dk çıktı
Reglim geçti bazı belirtiler oldu şüphelendim normalde korunuyorduk testte böyle değişik olunca kafam karıştı. Çünkü bebişi istiyorum galibaYani var gibi duruyor kaç dk içinde çıktı reglin geçiktimi birde bence emin olmak için tekrar test yap ya da kan testi ver daha sağlıklı olur inşallah hamilesindir![]()
Geçersiz sayılır ilk 5 dk onemli15 dk sonra filan
Elinde test varsa tekrar yap sadece 3 damla idrar damlar yeterli olur inşallah vardırReglim geçti bazı belirtiler oldu şüphelendim normalde korunuyorduk testte böyle değişik olunca kafam karıştı. Çünkü bebişi istiyorum galiba
İlk bir dk da çift çizgi çıktı. Sonra 15 dk sonra test de bi çizgi daha çıktıGeçersiz sayılır ilk 5 dk onemli
Malesef yok yarını beklemek zorundayımElinde test varsa tekrar yap sadece 3 damla idrar damlar yeterli olur inşallah vardır
Malesef yok yarını beklemek zorundayımElinde test varsa tekrar yap sadece 3 damla idrar damlar yeterli olur inşallah vardır