- 12 Nisan 2024
- 92
- 20
- 8
- 26
- Konu Sahibi hilal nur ergen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası neEki Görüntüle 3676964 adetime 1 gün kala yapmıştım hafif bir çizgi var sanki ama sizlerede sormak istedim pazartesi günü kan vermeye gitmelimiyim ? Ve adetim de gecikti..
İnan bakmadım ama önceki hamileliklerimde de kullandığım bir test güvenilir kesin sonuç veriyorMarkası ne
Yani ben ikinci çizgiyi görüyorum isterseniz kan verinİnan bakmadım ama önceki hamileliklerimde de kullandığım bir test güvenilir kesin sonuç veriyor
Ayy çok teşekkür ederim çok sağollYani ben ikinci çizgiyi görüyorum isterseniz kan verin
Kan verdiniz mi sonuç nedirEki Görüntüle 3676964 adetime 1 gün kala yapmıştım hafif bir çizgi var sanki ama sizlerede sormak istedim pazartesi günü kan vermeye gitmelimiyim ? Ve adetim de gecikti..
Evet bugün verdim yarın çıkacak sonucumKan verdiniz mi sonuç nedir
Rabbim hayırlısını nasip etsin, :)Evet bugün verdim yarın çıkacak sonucum
Aminn çok teşekkür ederimRabbim hayırlısını nasip etsin, :)
Sonuçlarınız çıktı mıEki Görüntüle 3676964 adetime 1 gün kala yapmıştım hafif bir çizgi var sanki ama sizlerede sormak istedim pazartesi günü kan vermeye gitmelimiyim ? Ve adetim de gecikti..
Naptınız sonuçlarınız çıktı mıEvet bugün verdim yarın çıkacak sonucum
Hayırlısı olsunEvet sonuç 0.200 gebelik yok![]()