Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin amin Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Allah razı olsunbelki de vardır canım test bozuktur veya çok damlatmışsındır rabbim bu mübarek günde sana bana ve isteyen evlat hasreti çeken herkese nasip etsin
Hakkınızda hayırlısı olsun kan vermeniz daha iyi olmuş testte bi sıkıntı var hiç bişey anlaşılmıyor çünkü. Kan sonucunuz ne zaman çııkıcakHadi yakan verdim bugün sabah uzun süredir bebek haberi almak için bekliyorum da
![]()
Yarın öğleden sonra cikicak inşallah hayırlı sonuç çıkar:)Hakkınızda hayırlısı olsun kan vermeniz daha iyi olmuş testte bi sıkıntı var hiç bişey anlaşılmıyor çünkü. Kan sonucunuz ne zaman çııkıcak
Amin inşallah hayırlısıyla gönlünüzün muradına kavuşursunuz inşallahYarın öğleden sonra cikicak inşallah hayırlı sonuç çıkar:)
Özel hastanede 2 saate sonuç çıkıyor nerde yaptırdın cnmYarın öğleden sonra cikicak inşallah hayırlı sonuç çıkar:)
Sağlık ocağında yaptırdım bulundugum yer merkeze uzaktaÖzel hastanede 2 saate sonuç çıkıyor nerde yaptırdın cnm
Ben olsam dayanamazdım insan çok merak ediyor ben test yapar yapmaz hastaneye koşmuştumSağlık ocağında yaptırdım bulundugum yer merkeze uzakta
Bekleme sürecinde sakin olmayı öğreniyor insanBen olsam dayanamazdım insan çok merak ediyor ben test yapar yapmaz hastaneye koşmuştum