- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Bugünü değerlendir canım bugün çatlamışSizce testin değerlendirmesi nedir ?Eki Görüntüle 2592370
Ovülasyon testi canımovulasyon testimi bu.yoksa gebelik testimi
Yalnız bunlar ovülasyon testiHepsinde hamile olduğunuzu söylüyor
Tamamfır. Sizde benim gibi 7.gün yumurtlama görüyor musunu ? Bu kadar koyuluk yeterli mi yumurtlama içinBugünü değerlendir canım bugün çatlamış
İkisinin aynı koyulukta olması lazım yumurtlama görmeniz için şuan sizin gördüğünüz daha koyu olabilir benim görmemden ziyade. Önceki günleri de degerlendirdiysenizTamamfır. Sizde benim gibi 7.gün yumurtlama görüyor musunu ? Bu kadar koyuluk yeterli mi yumurtlama için
Evet ikiside aynı koyulukta idi ekte resimi ekledim. Bu resimde testi yaptıktan sonra 10 dk geçmişti. O günleri değerlendirdimİkisinin aynı koyulukta olması lazım yumurtlama görmeniz için şuan sizin gördüğünüz daha koyu olabilir benim görmemden ziyade. Önceki günleri de degerlendirdiyseniz
İyi yapmışsın canım hadi inşallah sağlıkla tutarEvet ikiside aynı koyulukta idi ekte resimi ekledim. Bu resimde testi yaptıktan sonra 10 dk geçmişti. O günleri değerlendirdimEki Görüntüle 2592459
Umarımm bugünde az önce yaptım baya silikti galiba yumurtlamayı geçiyorum hadi inşAllahİyi yapmışsın canım hadi inşallah sağlıkla tutar
Testlerin resimleri var muKizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce
Sizce testin değerlendirmesi nedir ?Eki Görüntüle 2592370
Evet ikiside aynı koyulukta idi ekte resimi ekledim. Bu resimde testi yaptıktan sonra 10 dk geçmişti. O günleri değerlendirdimEki Görüntüle 2592459
Hadi bakalım kaçımcı günündesin yumurtlamanınYok canim gecen haftaydi yumurtlamam simdi gebelik bekliyorum insallh
Canım evet değerlendirdim ama 15.-16. GÜnde çok daha koyusunu gördüm7. Gün ve 8..Gün çok önemli umarım degerlendirmissiniz
Canım evet değerlendirdim ama 15.-16. GÜnde çok daha koyusunu gördüm
Bilmiyoeum kiiIki kere mi yumurtladınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?