Test değerlendirme

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
244
18
33
Sizce testin değerlendirmesi nedir ?
B57CBBDB-BD5E-46E3-A27E-37AC0E5D200B.webp

Tamamfır. Sizde benim gibi 7.gün yumurtlama görüyor musunu ? Bu kadar koyuluk yeterli mi yumurtlama için
İkisinin aynı koyulukta olması lazım yumurtlama görmeniz için şuan sizin gördüğünüz daha koyu olabilir benim görmemden ziyade. Önceki günleri de degerlendirdiyseniz

İkisinin aynı koyulukta olması lazım yumurtlama görmeniz için şuan sizin gördüğünüz daha koyu olabilir benim görmemden ziyade. Önceki günleri de degerlendirdiyseniz
Evet ikiside aynı koyulukta idi ekte resimi ekledim. Bu resimde testi yaptıktan sonra 10 dk geçmişti. O günleri değerlendirdim
DEABDFE7-FB8E-40F4-9118-9B58AD69426E.webp

Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce

Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce
Testlerin resimleri var mu

Back
X