test değerlerime bakar mısnız bana yardım edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gul1332

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
29
4
38
TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS

Estradiol (E2) (*) 28.87 pg/ml 11-165
FSH ( Follikül stimulan hormon ) (*) 4.88 mIU/mL 2.5-10.2
Prolaktin(PRL) (*) 15.47 ng/ml 2.8-29.2
Loading…

bu sonuçlar bebek için tedavi gerekıyor mu ne olur yardım edin arkadaşlarrrr

Not: Yazmak için tıkladıktan sonra en soldan yazmaya başlayınız. Bunun için "home" tuşunu kullanabilirsiniz.

TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS

Loading…

Not: Yazmak için tıkladıktan sonra en soldan yazmaya başlayınız. Bunun için "home" tuşunu kullanabilirsiniz.

Canım hiç anlamadım ama sen bunu tup bebek bölümüne açsaydın oradaki arkadaslar anlarlar burada da yardımcı olacak arkadaslar çıkacaktır . İnsl .

Değerlerin gayet normal canım.. Zaten referans değerleri de verilmiş. Geçmiş olsun. :)

Bir de bu değerler adetin 3.gününe mi ait? Eksik olanlar var yalnız. Lh hormonu yok bu da çok önemli. Tsh de yok.

ilginiz için teşekkür ederim tsh değerim normal çıktı ama LH istemedi doktor. sabah doktor ile görüşeceğim bakalım inşallah dediğin gibi olur oflu bu degerler adetin 3. gününde verdiğim kan tahlilleri

TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS

Loading…

testleriniz gayet normal ama lh yok doktorum lh ve fsh nin belli bir dengesi var demişti yani birinin yüksek olması gerekirken birinin alçak olması gerekir demişti doktorunuz neden istemedi anlamadım

canım neden istemedi bilmiyorum öğleden sonra doktor ile görüşeceğim sabah aradım ama ameliyatta imiş inşallah bizlerde senin gibi bebek günlüğü tutarız inşallah. Allah saglıklı bir şrkılde kucağına alırsın inşallah

doktor ile görüştüm değerlerin normal dedi ama yınede klomen başlayalım dedi bende tmm dedim bu ilacı kullanmak istemiyorum değerlerim normal ise neden kullanayım hem daha korunmayı bırakalı 5 ay oldu öyle değil mi ama arkadaşlar

doktor ile görüştüm değerlerin normal dedi ama yınede klomen başlayalım dedi bende tmm dedim bu ilacı kullanmak istemiyorum değerlerim normal ise neden kullanayım hem daha korunmayı bırakalı 5 ay oldu öyle değil mi ama arkadaşlar

Bence bi bes ay daha bekle ve oyle kullan klomeni.

Back
X