ilginiz için teşekkür ederim tsh değerim normal çıktı ama LH istemedi doktor. sabah doktor ile görüşeceğim bakalım inşallah dediğin gibi olur oflu bu degerler adetin 3. gününde verdiğim kan tahlilleri
testleriniz gayet normal ama lh yok doktorum lh ve fsh nin belli bir dengesi var demişti yani birinin yüksek olması gerekirken birinin alçak olması gerekir demişti doktorunuz neden istemedi anlamadım
canım neden istemedi bilmiyorum öğleden sonra doktor ile görüşeceğim sabah aradım ama ameliyatta imiş inşallah bizlerde senin gibi bebek günlüğü tutarız inşallah. Allah saglıklı bir şrkılde kucağına alırsın inşallah
doktor ile görüştüm değerlerin normal dedi ama yınede klomen başlayalım dedi bende tmm dedim bu ilacı kullanmak istemiyorum değerlerim normal ise neden kullanayım hem daha korunmayı bırakalı 5 ay oldu öyle değil mi ama arkadaşlar
doktor ile görüştüm değerlerin normal dedi ama yınede klomen başlayalım dedi bende tmm dedim bu ilacı kullanmak istemiyorum değerlerim normal ise neden kullanayım hem daha korunmayı bırakalı 5 ay oldu öyle değil mi ama arkadaşlar