Test doğru sonuç vermişmidir? Hamile olabilirmiyim?

Gamzekrraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
68
6
1
29
Merhaba arkadaşlar yaklaşık on veya on üç gün önce bir ilişkim oldu korunmadan ama boşalma gercekleşmedi zevk suyu şüphem var adetime sadece iki gün kaldı ama korkuyorum test yaptım doğru sonucu vermişmidir??
1D60C1EA-F384-47F6-945A-3CFBD8E001B4.webp

zevk suyundan hamile kalma ihtimali çok çok çok düşük, adetiniz gecikmeden (1 hafta geciksin) test yapmayın.sabah ilk idrarla yapılır.sizinki zaten negatif şu an.

zevk suyundan hamile kalma ihtimali çok çok çok düşük, adetiniz gecikmeden (1 hafta geciksin) test yapmayın.sabah ilk idrarla yapılır.sizinki zaten negatif şu an.
Teşekkür ederim korku olunca işte böyle insan sıkıntıya sokuyor kendisini birde hiç olmadığı kadar beyaz bir akıntım geliyor bir haftadır oda gözümü cok korkuttu :(

Teşekkür ederim korku olunca işte böyle insan sıkıntıya sokuyor kendisini birde hiç olmadığı kadar beyaz bir akıntım geliyor bir haftadır oda gözümü cok korkuttu :KK43:
1 haftadır geliyorsa, 10-13 gün öncesinde de ilişki varsa o kadarcık zamanda hamilelik olmaz zaten :) stres yapmayın yoksa yalancı belirtiler hissedersiniz.

1 haftadır geliyorsa, 10-13 gün öncesinde de ilişki varsa o kadarcık zamanda hamilelik olmaz zaten :) stres yapmayın yoksa yalancı belirtiler hissedersiniz.
Yoktur inşallah bellide stresten dediğiniz gibi hissediyorum dua ediyorum normal günüme iki gün kaldı her tuvalete gittiğimde umutla gidiyorum ama yok kasık ağrımda olduğu için aklım iyice gidiyor kötüye cekiyor sürekli çok çıkmaz bir sokak yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X