Test günü bekleyenler

melo_seko

YaHalıkYaBariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
1.150
3
358
İstanbul
Bugun transferımın 4 günü 21 hazıran test tarıhım günlerım gecmıyor sankı
benım gıbı bekleyen var mı?

Son düzenleme:
böyle günlerde zaman geçmez canım.
Booll bolll dinlen , kitap oku.. Çalışıyor musun evde dinlenecek misin. Rabbim hayırlı haberler versin canım.

böyle günlerde zaman geçmez canım.
Booll bolll dinlen , kitap oku.. Çalışıyor musun evde dinlenecek misin. Rabbim hayırlı haberler versin canım.

Allah razi olsun canım sağol evdeyim çalışmiyorum umarim bu sefer hayırlı haberler almayı nasip eder Rabbim

Bugun transferımın 4 günü 21 hazıran test tarıhım günlerım gecmıyor sankı
benım gıbı bekleyen var mı?

normal yolla gebe kalmaya çalışıyorum.bende 23ünü bekliyorum test için..
günler ne kadar uzun bitmiyorrr

Allah razi olsun canım sağol evdeyim çalışmiyorum umarim bu sefer hayırlı haberler almayı nasip eder Rabbim

inşallah canım. Sakın sürekli yatma, olabilmesi için kan dolaşımına ihtiyaç var. Sürekli yatmak doğru değil.
Koridorda falan yürü..
Al eline tespihi ya varis diye çeke çeke küçük adımlarla dolaş, kendini yorma ama..
Güzel haberlerini bekliyoruz :)

normal yolla gebe kalmaya çalışıyorum.bende 23ünü bekliyorum test için..
günler ne kadar uzun bitmiyorrr

Umarim bebisin.bekletmeden gelir
Sagol canim elimden geleni yaparim

merhaba,
benim transferimin bugün 5. günü günler gecmek bilmiyo.. haftaya bugün test günüm. transfer gününden beri kasıklarımda agrı göğüslerime dokunamıyorum.. bacaklarım kasıklarımdan cekiliyo.. günde 9 tane progestan alıyorum. 1 tane corasprin ve 1 folic 1. bu ikinci denemem.. blast transferi oldum. benim gibi test gününü bekleyenler belirtilerini yazarsa cok sevinirim..

Benimde 3.gunum transfer gununu sayarsak 4. Gunum belirti bende sadece bugun goguslerime dokununca aciyor kasiklarima arada sizi girip cikiyor cok fazla belirti yok bende erken daha herhalde benim 4. Denemem ikitane blast transferi oldum donmus benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…