- 13 Mart 2021
- 82
- 33
- 18
- 31
- Konu Sahibi damlalacan
Kızlar merhaba. 31 temmuz 5. Ve 6. Gün birer transfer oldum 7. Gün kan verdım dayanamayıp 7.87 cıktı. 9. Kaset test silik çıktı. 11.günüm bugun test boş
akşam kan vereceğim hala umit varmı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynı gündüMerhaba,seninle transferimiz aynı gün. Bende testte çok silik görmüştüm 9.ve 10.gün hatta direkt negatif dedim bu yüzden.Doğru düşünmüşüm şimdi o silik çizgi de yok.Bende yarın kan vericem.
Taze transfer miydiEvet aynı gündüsilik olup nasıl şimdi yok anlamıyorum kimyasal oldu sanırım
Dondurulmuştu malesefTaze transfer miydi
İlk denemeniz mi üzülmeyin bende taze transfer se silik çakabilir diyecektim ama dondurulmuş ta öyle olmaması lazımDondurulmuştu malesef
Günaydın canım benimKızlar merhaba. 31 temmuz 5. Ve 6. Gün birer transfer oldum 7. Gün kan verdım dayanamayıp 7.87 cıktı. 9. Kaset test silik çıktı. 11.günüm bugun test boşakşam kan vereceğim hala umit varmı acaba
Galiba.Benim de dondurulmuş 6.gün embriyosu transferiydi.Aslında haber verdim ama yine de kan testi gününe kadar ilaçları kullanmamı ve kan testini yaptırmamı istediler.Evet aynı gündüsilik olup nasıl şimdi yok anlamıyorum kimyasal oldu sanırım
Sizinki eğer değer artmamışsa kimyasaldır ben test yaptırmıştım mesela 0 çıkmıştı ilk tüp bebekteGünaydın canım benimbenimde 30 temmuz 2 adet 1.kalitede blast transferim oldu 8.gun idrarda 3test silik idi 9.9.gun kan verdim 5.71 çıktı şaka gibi tam sınırda bugün 12.gunum yine kan verdim akşam üstü çıkacak benim hiç umudum yok gelirken idrar testi aldım koskoca tek çizgi rabbim inşallah sana mucize yaşatır
![]()
Evet bende ona şaşırıyorumİlk denemeniz mi üzülmeyin bende taze transfer se silik çakabilir diyecektim ama dondurulmuş ta öyle olmaması lazım
Ay ınsallah yukselmiştirrrrGünaydın canım benimbenimde 30 temmuz 2 adet 1.kalitede blast transferim oldu 8.gun idrarda 3test silik idi 9.9.gun kan verdim 5.71 çıktı şaka gibi tam sınırda bugün 12.gunum yine kan verdim akşam üstü çıkacak benim hiç umudum yok gelirken idrar testi aldım koskoca tek çizgi rabbim inşallah sana mucize yaşatır
![]()
Hayırlı haberler ver bize hepimizin iyi bir şeyler duymaya ihtiyacı varGünaydın canım benimbenimde 30 temmuz 2 adet 1.kalitede blast transferim oldu 8.gun idrarda 3test silik idi 9.9.gun kan verdim 5.71 çıktı şaka gibi tam sınırda bugün 12.gunum yine kan verdim akşam üstü çıkacak benim hiç umudum yok gelirken idrar testi aldım koskoca tek çizgi rabbim inşallah sana mucize yaşatır
![]()
Tabi belli mi olur belki tutunur diye devam ettiriyorlarGaliba.Benim de dondurulmuş 6.gün embriyosu transferiydi.Aslında haber verdim ama yine de kan testi gününe kadar ilaçları kullanmamı ve kan testini yaptırmamı istediler.
Belki test bozukturEvet bende ona şaşırıyorum
Belki deBelki test bozuktur
Kan testiniz de var görünüypr benimkinde sıfır çıkmıştı mesela hayırlısı olsunBelki de
O içimde bir umut sadece. Belki idrara gecmemıştır falan diye kendini avutuyorum aksam acıle gidip kan vereceğimKan testiniz de var görünüypr benimkinde şoför çıkmıştı mesela hayırlısı olsun
Biliyorum cnm ne yazikki bu 6.denemeydi daha öncesi hep 0 çıkardı bitek pozitif olduğunda 9..gun 159du artacağını sanmıyorum bugün 0i görürüm yineSizinki eğer değer artmamışsa kimyasaldır ben test yaptırmıştım mesela 0 çıkmıştı ilk tüp bebekte
Taze transfer miydi benim de ikimci transferim aam hiç belirtim yokBiliyorum cnm ne yazikki bu 6.denemeydi daha öncesi hep 0 çıkardı bitek pozitif olduğunda 9..gun 159du artacağını sanmıyorum bugün 0i görürüm yine![]()