- 2 Aralık 2015
- 4.551
- 18.545
- 208
- Konu Sahibi damlalacan
Keşke kuzum keske ama benim umudum yok böyle olup artan hiç okumadimHayırlı haberler ver bize hepimizin iyi bir şeyler duymaya ihtiyacı var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke kuzum keske ama benim umudum yok böyle olup artan hiç okumadimHayırlı haberler ver bize hepimizin iyi bir şeyler duymaya ihtiyacı var![]()
Evet tazeydi belirtilere takılma ben bütün belirtileri yaşadım ama sonuç ortada hic takılma belirtiyr filanTaze transfer miydi benim de ikimci transferim aam hiç belirtim yok
Ne yapalım deneyebildiğimiz kadar deneyeceğiz inşallah mutlu sona ulaşırızEvet tazeydi belirtilere takılma ben bütün belirtileri yaşadım ama sonuç ortada hic takılma belirtiyr filan
Biliyorum cnm ne yazikki bu 6.denemeydi daha öncesi hep 0 çıkardı bitek pozitif olduğunda 9..gun 159du artacağını sanmıyorum bugün 0i görürüm yine![]()
Umut var oldukça denemete devam hep son olsun umuduyla başlıyoruz ama rabbim ne zaman nasip eder bilmiyoruz psikolojik olarak toparlayınca tekrar deneyecez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahNe yapalım deneyebildiğimiz kadar deneyeceğiz inşallah mutlu sona ulaşırız
159 önceki denemeydi canım çok güzel katlanmisti ama 12 haftalık bebeğimi kaybettim bu denemede 9.gun 5.71 deger buda çok düşük bir değer159 az değil neden üzülüyorsun cıkar allahın ıznıyle
Sizin değeriniz baya fazla ama bence hamilesinizUmut var oldukça denemete devam hep son olsun umuduyla başlıyoruz ama rabbim ne zaman nasip eder bilmiyoruz psikolojik olarak toparlayınca tekrar deneyecez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Canım 5.71 degerim 159 olan önceki denemeydi onu kaybettimSizin değeriniz baya fazla ama bence hamilesiniz
Anladım canım hayırlısı olsun nerde yaptırdınızCanım 5.71 degerim 159 olan önceki denemeydi onu kaybettim
Ankara centrum da yaptık bu denemeyiAnladım canım hayırlısı olsun nerde yaptırdınız
Sonucunuz ne oldu merak ettimBiliyorum cnm ne yazikki bu 6.denemeydi daha öncesi hep 0 çıkardı bitek pozitif olduğunda 9..gun 159du artacağını sanmıyorum bugün 0i görürüm yine![]()
Naptınız ins güzeldr sonuclar. Benim malesef olmadıAnkara centrum da yaptık bu denemeyi
Tabi ki ümit var kaset testte çıkmadı belki ümitsizliğe kapılma son güne kadar bekle ve kan ver varsa çıkar yoksa Allah büyüktür elbet bir gün olur üzülmeKızlar merhaba. 31 temmuz 5. Ve 6. Gün birer transfer oldum 7. Gün kan verdım dayanamayıp 7.87 cıktı. 9. Kaset test silik çıktı. 11.günüm bugun test boşakşam kan vereceğim hala umit varmı acaba
Sonucunuz ne oldu merak ettim
Olmadı kızlar malesef 12.12.gun 0 çıktı 6.tedavi de hüsranla bittiNaptınız ins güzeldr sonuclar. Benim malesef olmadı
Ah arkadasımOlmadı kızlar malesef 12.12.gun 0 çıktı 6.tedavi de hüsranla bitti![]()
Memnun kaldiniz mi acabaAnkara centrum da yaptık bu denemeyi
Canım ilgi alaka istiyorsan hiç gitme memnun kalmazsin aşırı ilgisiz bütün işi hemşireler yürütüyor ama dosyayı falan doktor kontrol ediyor biz profösor diye gittim adamın yüzünü sadece ilk muayene ve tranfer de gördüm kontrolleri toplamayı baska doktor yapıyor benim için bu hiç sıkıntı değildi bana kalsa tekrar orda tedavi görmek isterdim ama eşim ilk gidisimizden gıcıklandi ilgisizlikten o yüzden ikna edip oraya gidemedik yani normaldeki tedavilerde de embriyo artıp dondurulmadi bunda da dondurulmadi diğer tedaviler ne ise bunda da öyleydi bize ekstra bi katkısı olmadı biz labaratuari iyi diye gittik ama bize bi katkısı olmadı nasip kısmetMemnun kaldiniz mi acaba