Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sabah test yapmıştım ya 2.çizgi silikti.akşam tekrar yaptım bu sefer tek çizgi.bu arada ben aşılama yaptırmıştım bugün 10.günüm.böyle bişi yaşayan varmı sizce hamile olabilirmiyim ne olur yorumlarınızı bekliyorum.sevgilerr:bbo:
kızlar sabah test yapmıştım ya 2.çizgi silikti.akşam tekrar yaptım bu sefer tek çizgi.bu arada ben aşılama yaptırmıştım bugün 10.günüm.böyle bişi yaşayan varmı sizce hamile olabilirmiyim ne olur yorumlarınızı bekliyorum.sevgilerr:bbo:
doktorum bana 12.gün kanda 14-15.günde idrarda çıkar demişti bence erken yapıyorsun....
ilacın etkisinden çift çıkabilir seni yanıltır canım biraz daha sabret
canım yazını okuynca bende bi heyecan oldu benimde 2.aşılamam sonuç almama 5 gün var hakkımızda hayırlısı bakalım seni çok merak ettim sonucu öğrendinmi güzel haberlerini bekliyorum
çok erken cnm bende geçen ay aşılama oldum ama ben normalde doktoumun bana verdiği tarihte yapmıştım idrar testini ikinci çizgi çıkmadı testi atmadık neyse sabah bir kalktık 2.çizgi silikti biz sevindik tabiii sonra kan tahlili yaptırdım negatifti sonra öğrendim aşılama yaptıranlar için idrar testi yanıltıcı oluyormuş hatta kan testinide verilen tarihlerde yaptırın diyolar bunun sebebide şu kullandığın ilaçlar hcg içeriyo cnm yanıltıcı yani kan içinde gerekli tarihi bekle derim ben çünkü bizde çok büyük hayal kırıklığı olmuştu çok üzlmüştük sonradan pişman oldum testi yaptığıma hatta bence adet gününe kaar bekle