Test hakkında

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
Kızlar öncelikle herkese merhaba şimdi ovulosyon testini pek fazla bilmiyorum alıntıdan şüphelendim ve yaptım şimdi yumurtlama olmuşmayamı başladı çatlıyormu ?

Eklentiler

• IMG_3778.webp
    IMG_3778.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 90
Tam kıvamı ovulasyon gerçekleşmek üzere bu gece yarın mutlaka değerlendirilmeli

Tam kıvamı ovulasyon gerçekleşmek üzere bu gece yarın mutlaka değerlendirilmeli
Teşekkür ederim canım bundan 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım çünkü ovulosyon testinide ilk defa denedim böyle çıkınca emin olamadım pek fazla

Emin ol çok güzel çıkmış testin hatta 3 gün hiç boş bırakma . Yumurtlama belirtin var mı

Emin ol çok güzel çıkmış testin hatta 3 gün hiç boş bırakma . Yumurtlama belirtin var mı

Sol kasığımda hafiften ağrılar vardı kramp tarzında ve ayıptır söylemesi lavaboya gidince akıntıyı farkettim ve testi yaptım cnm

Çok güzel bi test :) benim hiç bu kadar koyu olmadı :(
3 günü üst üste olsun inşallah tutar :)

Çok güzel bi test :) benim hiç bu kadar koyu olmadı :KK43:
3 günü üst üste olsun inşallah tutar :)

Canım tez zamanda rabbim bu testte koyuluk değilde hamilelik testine inşallah koyuluk verir dualarım seninle

Aminn inşallah canım kaç aydır uğraşıyorum hala bişey yok :KK43:

Hiç ummadığın anda verir rabbim cnm ümidini kesme ve üzülme bak bende 2 ay önce hamile kaldım kimyasal oldu sonra yeni işe girdim hastalık durumları çıkınca ailede erteledik çünkü sürekli koşturmadıyız. Sen kalbini ferah tut sana bana ve isteyen herkese nasip olsun inşallah

Hiç ummadığın anda verir rabbim cnm ümidini kesme ve üzülme bak bende 2 ay önce hamile kaldım kimyasal oldu sonra yeni işe girdim hastalık durumları çıkınca ailede erteledik çünkü sürekli koşturmadıyız. Sen kalbini ferah tut sana bana ve isteyen herkese nasip olsun inşallah
İnşallah canım ya. gelsinler bir an önce :)

Back
X