Test için erken mi davrandım lütfen yardımcı olursanız sevinirim 🦋🦋

kedima

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2024
32
12
8
28
Merhaba Kızlar bu ay ovulasyon testiyle takip yaptım 1 şubattan 3 şubata kadar çift çizgi gördüm 4 şubatta catladı o günleri hep değerlendirdim erken mi psikolojik mi bilmiyorum dün yani 9 şubatta mide bulantısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı başladı hatta test yaptım negatif çıktı regl olmama daha 13 gün var sizce bu test doğru sonuç vermişmişim kafam çok karıştı kimisi erken diyor kimisi doğru olsaydı hemen pozitif çıkar diyor kafam karıştığı için buraya yazmak istedim normalde adete 1 hafta kala yaşardım bu belirtileri bu ay erken yaşayınca şüphelenmedim değil teşekkürler cevaplarınız için şimdiden

Çok erken başlamışsın canısı normalde geçmesi gerek yoksa hemen hemen gebelikle adet aynı belirti birazda düşünmeye başladıgin için geçmez şimdi o 13 gün 🤭

Çok erken başlamışsın canısı normalde geçmesi gerek yoksa hemen hemen gebelikle adet aynı belirti birazda düşünmeye başladıgin için geçmez şimdi o 13 gün 🤭
Evet ya o kadar haklısın ki canım geçmek bilmiyor gerçekten içimi rahatlattın çok teşekkür ederim beklemek en iyisi ❤️😌

Canim daha çok erken bende 2 gün önce test yptim. Negatif adetime 3 gün var hafif sirt ve karin agrisi var ve batma oluyor bende 6 aydır mücadele veriyorum ins olur Rabbım kısmet eder inş isteyen herkese
Canım benim inşallah bende 6 aydır deniyorum valla beklemesi çok zor çok yıpratıcı bi süreç acaba oldumu acaba bu ay olacakmış diye artık kafayı yiyorum yani 🙁 inşallah şeninde benimde isteyen herkese nasip etsin Rabbim sağlıkla hayırla canım güzel haberlerimizi alalım inşallah birbirimizin ❤️❤️

Canım benim inşallah bende 6 aydır deniyorum valla beklemesi çok zor çok yıpratıcı bi süreç acaba oldumu acaba bu ay olacakmış diye artık kafayı yiyorum yani 🙁 inşallah şeninde benimde isteyen herkese nasip etsin Rabbim sağlıkla hayırla canım güzel haberlerimizi alalım inşallah birbirimizin ❤️❤️
İnşallah ama lütfen stres yapma akışına bırak inan stres çok zararlı doktorum da demişti sırf çocuk olsun diye iliskiye girme çocuk aklından çıkar akışına bırak sadece yumurtlama gununu iyi değerlendir dedi sende stres yapma

İnşallah ama lütfen stres yapma akışına bırak inan stres çok zararlı doktorum da demişti sırf çocuk olsun diye iliskiye girme çocuk aklından çıkar akışına bırak sadece yumurtlama gununu iyi değerlendir dedi sende stres yapma
Ah canım her seferinde her adet olduktan sonra bu sefer takmıycam kafama dıyorum akışına bırakıyorum sonra diğer adet günüm yaklaştığı an acaba oldumu acaba hamılemıyım diye strese giriyorum ozaman başlıyo benim asıl stres :( elımde değil bide normal de de takıntılı bi insanım baya zorlanıyorum yani maalesef çok doğru söylüyorsun öyle yapmam lazım canım deneyeceğim inşallah ❤️

Ah canım her seferinde her adet olduktan sonra bu sefer takmıycam kafama dıyorum akışına bırakıyorum sonra diğer adet günüm yaklaştığı an acaba oldumu acaba hamılemıyım diye strese giriyorum ozaman başlıyo benim asıl stres :KK43: elımde değil bide normal de de takıntılı bi insanım baya zorlanıyorum yani maalesef çok doğru söylüyorsun öyle yapmam lazım canım deneyeceğim inşallah ❤️
Rabbım kucağını boş birakmasin❤️

Kızlar sizce kan testi vermeli miyim? Adete 5 gün var.

Eklentiler

• IMG_0975.webp
    IMG_0975.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_0976.webp
    IMG_0976.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 151
Kaç dk da sonuç çıktı ilk kaset teste silik çizgi var görünüyor sanki kan vermeniz daha sağlıklı regl gecikmenin oldumu

Kaç dk da sonuç çıktı ilk kaset teste silik çizgi var görünüyor sanki kan vermeniz daha sağlıklı regl gecikmenin oldumu
Kaset test hemen çıktı onu az önce yaptım. Diğeri erken gebelik testi onuda dün akşam yapmıştım o biraz zaman sonra çıktı ama adetime 5 gün var

Merhaba Kızlar bu ay ovulasyon testiyle takip yaptım 1 şubattan 3 şubata kadar çift çizgi gördüm 4 şubatta catladı o günleri hep değerlendirdim erken mi psikolojik mi bilmiyorum dün yani 9 şubatta mide bulantısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı başladı hatta test yaptım negatif çıktı regl olmama daha 13 gün var sizce bu test doğru sonuç vermişmişim kafam çok karıştı kimisi erken diyor kimisi doğru olsaydı hemen pozitif çıkar diyor kafam karıştığı için buraya yazmak istedim normalde adete 1 hafta kala yaşardım bu belirtileri bu ay erken yaşayınca şüphelenmedim değil teşekkürler cevaplarınız için şimdiden
13 gün çok varmış ya. Hakkınızda hayırlısı olsun. Biraz daha geçsin kan testi verin.

Back
X