X Xpay Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2025 Mesajlar 149 Emoji Skoru 22 Puanlar 13 9 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Xpay #1 Merhaba, 30.03 aksam iliski oldu. Test icin erken mi? Son bi adet testim kaldi, adetime kadar yenisini de almayi düsünmüyorum
Merhaba, 30.03 aksam iliski oldu. Test icin erken mi? Son bi adet testim kaldi, adetime kadar yenisini de almayi düsünmüyorum
K kayrakayra Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Ocak 2026 Mesajlar 78 Emoji Skoru 32 Puanlar 3 Yaş 34 9 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Xpay #2 lenaa1 .!.: Merhaba, 30.03 aksam iliski oldu. Test icin erken mi? Son bi adet testim kaldi, adetime kadar yenisini de almayi düsünmüyorum Genişletmek için tıkla... Önemli olan yumurtlamanızın ne zaman olduğu :) ilişkinin değil.
lenaa1 .!.: Merhaba, 30.03 aksam iliski oldu. Test icin erken mi? Son bi adet testim kaldi, adetime kadar yenisini de almayi düsünmüyorum Genişletmek için tıkla... Önemli olan yumurtlamanızın ne zaman olduğu :) ilişkinin değil.
X Xpay Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2025 Mesajlar 149 Emoji Skoru 22 Puanlar 13 9 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Xpay #3 kayrakayra .!.: Önemli olan yumurtlamanızın ne zaman olduğu :) ilişkinin değil. Genişletmek için tıkla... O gündü sanirim. Ovulasyon testim silik cizgiydi.
kayrakayra .!.: Önemli olan yumurtlamanızın ne zaman olduğu :) ilişkinin değil. Genişletmek için tıkla... O gündü sanirim. Ovulasyon testim silik cizgiydi.
Melodi_i D 🕊 Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 513 Emoji Skoru 140 Puanlar 33 Yaş 24 9 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Xpay #4 lenaa1 .!.: Merhaba, 30.03 aksam iliski oldu. Test icin erken mi? Son bi adet testim kaldi, adetime kadar yenisini de almayi düsünmüyorum Genişletmek için tıkla... En azından regl gününüzü bekleyin derim, yanlış negatiflerle üzmeyin kendinizi
lenaa1 .!.: Merhaba, 30.03 aksam iliski oldu. Test icin erken mi? Son bi adet testim kaldi, adetime kadar yenisini de almayi düsünmüyorum Genişletmek için tıkla... En azından regl gününüzü bekleyin derim, yanlış negatiflerle üzmeyin kendinizi