Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yüzden burda sormak istedim negatif çıkar düşğncesiyleNormalde bu pozitif demek fakat bu matka testte bendede bu sekilde cıktı ve hamile deildim.
2 gün geçiyorreglinize kaç gün var
Bu markada bu cizgiyi yakaladim gebe deildim. Klasik gebelik testindede bir markada ayni husrani yasamistim onun markasi aklimda deil. 4 gercek gebeligim oldu kaset testle ogrendim eger gercek pozitifse muhakak 2. Kez yapinca yine pozitif cikiyor. Yarin kaset test alip deneyebilirsinjzBu yüzden burda sormak istedim negatif çıkar düşğncesiyle
Peki teşekkür ederimBu markada bu cizgiyi yakaladim gebe deildim. Klasik gebelik testindede bir markada ayni husrani yasamistim onun markasi aklimda deil. 4 gercek gebeligim oldu kaset testle ogrendim eger gercek pozitifse muhakak 2. Kez yapinca yine pozitif cikiyor. Yarin kaset test alip deneyebilirsinjz
İlk testi bugün saat 6 gibi yaptım bi şey çıkmadı az önce yine yaptım böyle silik çıktı yani bi 4 saat sknra yapmş oldumBu markada bu cizgiyi yakaladim gebe deildim. Klasik gebelik testindede bir markada ayni husrani yasamistim onun markasi aklimda deil. 4 gercek gebeligim oldu kaset testle ogrendim eger gercek pozitifse muhakak 2. Kez yapinca yine pozitif cikiyor. Yarin kaset test alip deneyebilirsinjz
Yani bu testtr bozuk olma olasiligi var marka itibariyle. Gercek pozitifde olabilir. Sabah baska bir marka deniyebilirsinix. Umarım gönlünüze göre olur sonucuİlk testi bugün saat 6 gibi yaptım bi şey çıkmadı az önce yine yaptım böyle silik çıktı yani bi 4 saat sknra yapmş oldum
olmayabilir maalesef bu erken gebelik testinde bu kadar silik çıkması normal değil2 gün geçiyor
Benimki sanki daha silik. Sabah erken testim böyle çıkmıştı, akşam kaset test yapmıştım yine silik çıkmıştı. Ertesi gün yine kaset test yapmıştım ve daha belirgin çıkmıştı.