TEST KESİN SONUÇ VERMEMİŞ OLABİLİR Mİ

serenaysude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
32
7
1
23
Kızlar en son 21 Kasımda adet oldum 11 gün gecikmem var ara ara kasıklarımda kramplar oluyor 6 gün önce felan ise cok hafif kahverengi leke vardı iç çamaşırımda adet olacagım sandım hatta bugün test yaptım ama tek cizgi sizce cıkmamış olabilie mi yoksa hamile değil miyim tecrübeli anneler yazabilir misiniz ilk defa test yapıyorum bilgi almak istiyorum
IMG_3512.webp

Kızlar en son 21 Kasımda adet oldum 11 gün gecikmem var ara ara kasıklarımda kramplar oluyor 6 gün önce felan ise cok hafif kahverengi leke vardı iç çamaşırımda adet olacagım sandım hatta bugün test yaptım ama tek cizgi sizce cıkmamış olabilie mi yoksa hamile değil miyim tecrübeli anneler yazabilir misiniz ilk defa test yapıyorum bilgi almak istiyorum Eki Görüntüle 3362514
Gebelik olsaydı net çıkardı üzerinden 1 buçuk ay geçmiş neredeyse. Kadin doğum doktorunuza gidin. Başka bir problem olabilir. Gecikmenin 7. Günü net bir şekilde çıkar pozitifliği. Ben gecikmemin 1. Günü net bir şekilde görmüştüm. Kan testi vermenizi öneririm.

Gebelik olsaydı net çıkardı üzerinden 1 buçuk ay geçmiş neredeyse. Kadin doğum doktorunuza gidin. Başka bir problem olabilir. Gecikmenin 7. Günü net bir şekilde çıkar pozitifliği. Ben gecikmemin 1. Günü net bir şekilde görmüştüm. Kan testi vermenizi öneririm.
Geç döllenme olabilir mi

Geç döllenme olabilir mi
Geç döllenme olsaydı. Yumurtlama tarihinden 14. Gün sonra mutlaka testte de çıkardı. Çünkü yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunur. Eğer olunmazsa gebelik ihtimali olur. Sizin o günü de geçmiş kadin doğum doktoruna görünmenizde fayda var

Kızlar en son 21 Kasımda adet oldum 11 gün gecikmem var ara ara kasıklarımda kramplar oluyor 6 gün önce felan ise cok hafif kahverengi leke vardı iç çamaşırımda adet olacagım sandım hatta bugün test yaptım ama tek cizgi sizce cıkmamış olabilie mi yoksa hamile değil miyim tecrübeli anneler yazabilir misiniz ilk defa test yapıyorum bilgi almak istiyorum Eki Görüntüle 3362514
Sonucunuz ne oldu merak ettim 🔆

Back
X