TEST KONUSUNDA KARARSIZIM

canemeca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2022
58
10
38
30
Merhaba
2 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz ama bir türlü olmuyor bütün testlerimiz yaptık bir sorunda çıkmadı, sadece 1 kere kimyasal gebelik geçirdim onun dışında hiç pozitifi görmedim. Bu ay ise adetim 3 gün gecikti yani bugün 3. günü. Test yapıp negatif görmekten yoruldum ama böylede acaba mı diye içim içimi yiyor. Kasıklarımda ağrı var ama olan birşey yok. Sizce ne yapmalıyım? Test yapsam mı yapmasam mı? Kafamdan aklımdan nasıl çıkaracağım bu düşünceyi? psikolojik olarakta artık yoruldum kafamda sürekli dönüyor. benim gibi olan böyle bir durumu yaşayan var mı? yardımcı olur musunuz?

Son durumunuz ne acaba inşallah güzel haberler verirsiniz

Merhaba bugün benimde gecikmenin 2. Günü ara ara kaşık batmam oluyor adet sancısı gibi ama en fazla 10 dk sürüyor geçiyor akıntım var kan vermek için gittim hastaneye yoğunluktan almadılar bende test yaptın ama testin bozuk olduğunu düşünüyorum kontrol çizgisi çok kıyıda inşallah hamileyizdir normalde en fazla bir iki gün gecikirim ama değişik hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…