Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende koyulaşmış kesinlikleKızlar ?
Daha 3 gün var ama yanlış olsa hep aynı koyulukta yada daha net çizgi vermez mi benimkinde koyulaşma varBu teste yalanci pozitif çıkartıyor direk kan verin adetiniz geciktiysw
Teşekkür ederim emin olamadım testtenBende koyulaşmış kesinlikle![]()
Ya emin olamıyorum bekliyim diyorum ya test yanıltıyorsa diyorum ama dediğim gibi yalancı pozitif olsa aynı tonda olmazmydı koyulaşma olur mu yine deBence de koyulaşmış benim de kaset testte böyle olmuştu kan ver bence hemen![]()
Aynı tonda olur bence de burda koyulaşmış bir de kaset test yapsanız çıkabilirYa emin olamıyorum bekliyim diyorum ya test yanıltıyorsa diyorum ama dediğim gibi yalancı pozitif olsa aynı tonda olmazmydı koyulaşma olur mu yine de
Dün yaptım gölge gibiydi belli olmuyordu yani kasetler biraz daha geç yapılıyor diye yapmadım o yüzden aynı markadan koyuluk devam edeyim bakayım dedim hassasiyetleri farklı her markanın o yüzdenAynı tonda olur bence de burda koyulaşmış bir de kaset test yapsanız çıkabilir
Hayır biri iki gün önce biri bugün aynı marka regle 3 gün var şuanattığınız fotoların hepsi farklı günlerde yapılan testler mi, yoksa tek test mi?
o zaman koyulaşmış bence, yarın normal kaset testle tekrarlayabilirsiniz.Hayır biri iki gün önce biri bugün aynı marka regle 3 gün var şuan
Kaset te erken çıkmıyor diye yapmadım henüzo zaman koyulaşmış bence, yarın normal kaset testle tekrarlayabilirsiniz.
ben regle iki gün kala yapmıştım sizin son yaptığınız gibi çıkmıştı.Kaset te erken çıkmıyor diye yapmadım henüz
Bu marka ile mi yapmıştınız erken gebelik mi kaset miben regle iki gün kala yapmıştım sizin son yaptığınız gibi çıkmıştı.
eczaneden aldığım normal kaset test yapmıştım. erken gebelik testi değildi.Bu marka ile mi yapmıştınız erken gebelik mi kaset mi
Ben çatlamanın 10.günü kaset test yaptığımda çift çizgiyi görmüştüm 52 idi betam.Dün yaptım gölge gibiydi belli olmuyordu yani kasetler biraz daha geç yapılıyor diye yapmadım o yüzden aynı markadan koyuluk devam edeyim bakayım dedim hassasiyetleri farklı her markanın o yüzden