TEST NE DEMEK İSTİYOR??

Butik alfa

🌸✨
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
953
744
53
Kızlar selam 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum ertesi gün ilişki 11 gün geöti yanii erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 5 dk içinde sizce ne olabilir. Bir de ikinciizgi resimde daha silik bi tık daha belirgin geçekte

Eklentiler

• EA308377-A7C7-4FC4-A982-52FE0DD97263.webp
    EA308377-A7C7-4FC4-A982-52FE0DD97263.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 60
Catlatma ignesinin etkisi olabilir. Cok cok dusuk bir deger cunku belli yani. Tekrarlarsin koyulasma olursa ona gore karar verirsin ama 15 gun gecmeden catlatma ignesinin etkisi gecmez diye biliyorum

Catlatma ignesinin etkisi olabilir. Cok cok dusuk bir deger cunku belli yani. Tekrarlarsin koyulasma olursa ona gore karar verirsin ama 15 gun gecmeden catlatma ignesinin etkisi gecmez diye biliyorum

benimde ilk bu geldi aklıma ama çoğu yerde 10 12 gün iğnenin etkisi geçiyor diyor. Bir de dün normal gebelikmtesti yaptım onda hiç ikinci çizgi çıkmadı tertemizdi.O yüzden kafam karıştı biraz

O zaman dedigim gibi tekrarla koyulasmasina bak emin olmak icin

Canım umudunu kırmak istemem ama benimde çatlama iğnesi olduğum dönemde 15. gün iğnenin etkisi hâlâ geçmemişti ve test pozitif çıkıyordu tekrar test yap insallah rabbim gönlüne göre verir

Canım umudunu kırmak istemem ama benimde çatlama iğnesi olduğum dönemde 15. gün iğnenin etkisi hâlâ geçmemişti ve test pozitif çıkıyordu tekrar test yap insallah rabbim gönlüne göre verir
Aynen canım tekrar yapıcam zaten ama ben dün normal test yaptım onda negatif cıktı ikinci çiZgi hiç çıkmadı nu sabah bunu yaptıgımda cıktı silik çizgi 5 dk içerisinde o yüzden biraz kafam karıştı. Ben geçen aylardada yaptım test onda ikinci çizgi kurudugunda cıkmıştı negatifti yami ama bu hemen cıktı bilemesim bakalım yine bakıcam bikaç gün sonra

Canım silik çizgiyi bende gördüm hamilesingibi ama yukarda arkadaşlar çatlama iğnesi etkisi olabilir falan yazmışlar benim çatlama iğnesi ile ilgili hiç bir bilgim yok ama inş hamilesindir 🙏🏼♥️

Canım silik çizgiyi bende gördüm hamilesingibi ama yukarda arkadaşlar çatlama iğnesi etkisi olabilir falan yazmışlar benim çatlama iğnesi ile ilgili hiç bir bilgim yok ama inş hamilesindir 🙏🏼

inşallah canım rabbim hepimze zamanda hayırlıs sağlık evlatlar nasip etsin🤲🏼❤️

Back
X