Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi dedim direk bunu verdi hiçte bilgim yok hangi markaları önerirsinizNefret ediyorum bu testten. Başka marka al kuxu
Bunu alma da ne alırsan alGebelik testi dedim direk bunu verdi hiçte bilgim yok hangi markaları önerirsiniz
Fazla damlattim ben kesinlikle aynı testten bi tane dha var yapsam mı acaba aslında adetimde gecikmedi 4 gün var dha acelesi davranıp yaptım ben testTest bozuk gibi ya da fazla idrar damlatildi.Ama bence pozitif.
Kan tahlili ver canim bunlar yanıltıcı olabiliyo negatif gibi duruyo zaten
bu hangi marka oluyor acaba bilelim de almayalım bari pek anlamıyorum da benNefret ediyorum bu testten. Başka marka al kuxu
yumurtlama üstünden 11 gün geçmesi yeterli demişti doktor bana bence yumurtlama gününüzü biliyorsanız ona göre yapın 2. testi ama bu test kötü 2 tanesinde 1 mutlaka bozuk çıkıyor benim tavsiyem artımedFazla damlattim ben kesinlikle aynı testten bi tane dha var yapsam mı acaba aslında adetimde gecikmedi 4 gün var dha acelesi davranıp yaptım ben test
artımedin bugüne kadar aldığım tüm testleri maviydiEki Görüntüle 3177295 yaptığım test bu Eki Görüntüle 3177296 saatler sonra da böyle bisey olmuş tekrar baktim
Bilmiyorum ben zaten hayatında ilk defa gebelik testi aldim ve yaptimartımedin bugüne kadar aldığım tüm testleri maviydi
ama ikinci çizgi var bence ya bir erken gebelik alsan daha net çıkarBilmiyorum ben zaten hayatında ilk defa gebelik testi aldim ve yaptim
Erken gebelik testi mi demem gerek eczaneye onuda alayım yarin sabah ilk idrarla ikisini de yapayim o zmaan bi tane dha bu yaptığımdan var çünküama ikinci çizgi var bence ya bir erken gebelik alsan daha net çıkar
evet öyle seöylerseniz verirler önemli olan zaten il idrar ile yapmak ki beta biriksinErken gebelik testi mi demem gerek eczaneye onuda alayım yarin sabah ilk idrarla ikisini de yapayim o zmaan bi tane dha bu yaptığımdan var çünkü
Peki teşekkürler ins dha belirgin olur yarın ve ins vardırevet öyle seöylerseniz verirler önemli olan zaten il idrar ile yapmak ki beta biriksin
yarın sabahtan testinizi bekliyorumPeki teşekkürler ins dha belirgin olur yarın ve ins vardır
Test bozuk canım yada fazla idrar damlatılmış