Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test negatif ertesi gün kahverengi akıntı aciiiillll
Merhaba beklenen adet tarihinde kahverengi akıntı geldi ama bir gün öncesinde test yaptım negatif çıktı bel ağrım ara ara oldu bugün 3. Gün hala kahverengi akıntım mevcut ama kan yok gögüslerim hafif hassas dokununca acıyor gebelik varmıdır sizce böyle yaşayan oldumu
Merhaba beklenen adet tarihinde kahverengi akıntı geldi ama bir gün öncesinde test yaptım negatif çıktı bel ağrım ara ara oldu bugün 3. Gün hala kahverengi akıntım mevcut ama kan yok gögüslerim hafif hassas dokununca acıyor gebelik varmıdır sizce böyle yaşayan oldumu
Bence yapmanız gereken 1 hafta bekleyip sonra sağlık ocağına gidip kan vermek. Çünkü her kadının hamilelik belirtileri ve hamilelik döngüsü çok farklı olabiliyor. En iyi sonucu kan vermek gösterir. İnşallah hamilesinizdir
Bence yapmanız gereken 1 hafta bekleyip sonra sağlık ocağına gidip kan vermek. Çünkü her kadının hamilelik belirtileri ve hamilelik döngüsü çok farklı olabiliyor. En iyi sonucu kan vermek gösterir. İnşallah hamilesinizdir
Canım çok erken yapmışsın moralini bozma bu süreçte moral en önemlisi. Bence biraz beklemelisin ondan sonra baktırmalısın. Sonuç negatif çıksa bile yaşın daha çok genç 26 yaşındasın sanırım. Allah nasip eder inşallah