Test negatif ertesi gün kahverengi akıntı aciiiillll

Aleynaaan

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
105
10
13
28
Merhaba beklenen adet tarihinde kahverengi akıntı geldi ama bir gün öncesinde test yaptım negatif çıktı bel ağrım ara ara oldu bugün 3. Gün hala kahverengi akıntım mevcut ama kan yok gögüslerim hafif hassas dokununca acıyor gebelik varmıdır sizce böyle yaşayan oldumu

Merhaba beklenen adet tarihinde kahverengi akıntı geldi ama bir gün öncesinde test yaptım negatif çıktı bel ağrım ara ara oldu bugün 3. Gün hala kahverengi akıntım mevcut ama kan yok gögüslerim hafif hassas dokununca acıyor gebelik varmıdır sizce böyle yaşayan oldumu
Bence yapmanız gereken 1 hafta bekleyip sonra sağlık ocağına gidip kan vermek. Çünkü her kadının hamilelik belirtileri ve hamilelik döngüsü çok farklı olabiliyor. En iyi sonucu kan vermek gösterir. İnşallah hamilesinizdir ❤️‍🔥

Bence yapmanız gereken 1 hafta bekleyip sonra sağlık ocağına gidip kan vermek. Çünkü her kadının hamilelik belirtileri ve hamilelik döngüsü çok farklı olabiliyor. En iyi sonucu kan vermek gösterir. İnşallah hamilesinizdir ❤️‍🔥
Abla ya valla moralim bozuldu gözlerim doldu yada diyorum erken mi yaptım akıntı da hani içerde felan test yaptım şimdi tek çizgi erken mi yapmışımdır

Böyle hani süreç devam ediyorya yapmamam mı lazım dı yoksa çıkarmıydı bu durumda

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 468
Böyle hani süreç devam ediyorya yapmamam mı lazım dı yoksa çıkarmıydı bu durumda
Canım çok erken yapmışsın moralini bozma bu süreçte moral en önemlisi. Bence biraz beklemelisin ondan sonra baktırmalısın. Sonuç negatif çıksa bile yaşın daha çok genç 26 yaşındasın sanırım. Allah nasip eder inşallah 🥰

Kaç gün geçti?
Birde sonucunu atarmsn??
Tekrar yaptım şimdi bu ay 3ü 4 ü 5 inde kahverengi akıntım geldi dün yapim dedim bitmişken kuruma çizgisi çıkmıştı şimdide yaptım böyle

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 462
Back
X