• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test pozitif 1 gün sonra regl

feflin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
6
0
1
22
IMG-20241229-WA0022.webp

Kızlar 4 günüm geçti test yaptım silik çıktı 1 gün sonra regl oldum

Eşim almış 3 tane birden normalde kan verecektim fırsatım olmadı

Ya yalancı pozitiftir ya da kimyasal gebeliktir kanamanız başlamıştır. Geçmiş olsun umarım tez zamanda hamilelik nasip olur

Allah razı olsun tüp bebiş 😃 siz ne durumdasınız
Yaa ne güzel Rabb'im kavuştursun zamanında sağlıkla 💝😍 ben 1.5 yıldır evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı, evlendikten beş ay sonra bende çikolata kisti oluştu ama şükür şimdi geçti hiçbir şey yok, her ay düzenli adet görürüm çatlar kendiliğinden ama olmadı 6 aydır, eşimde de bir sıkıntı çıkmadı. Bu ay inşallah rahim filmi çekeceğim bir hafta sonra

Yaa ne güzel Rabb'im kavuştursun zamanında sağlıkla 💝😍 ben 1.5 yıldır evliyim 6 aydır korunmuyoruz ama olmadı, evlendikten beş ay sonra bende çikolata kisti oluştu ama şükür şimdi geçti hiçbir şey yok, her ay düzenli adet görürüm çatlar kendiliğinden ama olmadı 6 aydır, eşimde de bir sıkıntı çıkmadı. Bu ay inşallah rahim filmi çekeceğim bir hafta sonra
Evlendikten sonra önce 3 ay enfeksiyon oldum, doktorum bu ağır bir enfeksiyon süreciymis tüplerin tıkanmış olabilir dedi, şuan üzerine düşündüğümüz tek ihtimal bu, tüpler tıkalıdır diyoruz

Rabbim refaha çıkarsın inşAllah normal gebelik mucizesi sizide bian evvel bulsun

Back
X